Aktualitātes
TURPMĀK TUKUMĀ REGULĀRI – BEZMAKSAS NODARBĪBAS DAŽĀDĀM MĒRĶAUDITORIJĀM

SAJUTULADE Rudens2015
  Sajūtu skola visai ģimenei Tukumā „SAJŪTU LĀDE” sagatavojusi īpašu pārsteigumu – turpmāk ik mēnesi Tukumā būs iespējams apmeklēt bezmaksas nodarbības par dažādām tēmām dažādām mērķauditorijām.

Pirmās bezmaksas nodarbības piedāvājam jau septembrī un oktobrī.
„SAJŪTU LĀDES” pārstāvis, uzsākot jauno rudens sezonu, stāsta, ka līdztekus iknedēļas nodarbībām un maksas semināriem, regulāri vēlas piedāvāt arī dažādas informatīvas bezmaksas nodarbības.


„Informācija mūsdienās ir visās malās – grāmatās, internetā, kursos, semināros... Mēs SAJŪTU LĀDĒ uzsvaru liekam tieši uz kvalitāti. Kvalitatīviem, profesionāliem pasniedzējiem, pārbaudītām teorijām un zināšanām. Zinošiem cilvēkiem, kuri pārvalda konkrētas jomas!
Arī bezmaksas nodarbības vadīs profesionāli pasniedzēji gan no Tukuma, gan Rīgas, gan citām Latvijas pilsētām.
Kādēļ bezmaksas? Lai palīdzētu cilvēkiem saņemt kvalitatīvu, pārbaudītu, noderīgu informāciju. Lai rosinātu dažādu lietu vai problēmsituāciju uzlabošanu vai cilvēku attieksmes maiņu. Lai no sirds sniegtu sabiedrībai to informāciju, tās zināšanas, ar kurām mēs kā profesionāļi katrs savā jomā varam dalīties. Vairākas nodarbības bez maksas būs pieejamas ar dažādu citu organizāciju atbalstu vai sadarbību, jo visā Latvijā ir cilvēki, kuri vēlas dalīties ar savām zināšanām, padomiem bez maksas. Ne jau tāpat vien, bet ar šo augstāko mērķi – palīdzēt cilvēkam un sabiedrībai kopumā. Jo cilvēks ir ģimenes un visas sabiedrības daļiņa. Un ja kaut pāris cilvēki no tā iegūs un kaut nelielas zināšanas aiznesīs mājās savām ģimenēm, tad sabiedrība kopumā iegūs!
Bezmaksas nodarbību klāsts būs plašs, runājot par cilvēkam svarīgām tēmām – fizisko un mentālo veselību, bērnu un vecāku attiecībām, pareizu un veiksmīgu mazuļu kopšanu, kustību un sportu u.c.”

Šobrīd tuvākās bezmaksas nodarbības SAJŪTU LĀDĒ Tukumā ir:
25. septembrī, piektdienā, plkst. 17:30 – BĒRNA ZĪDĪŠANA: TEORIJA UN PRAKSE
Nodarbību vada zīdīšanas konsultante Sandra Lase. Nodarbību organizē Veselības ministrija sadarbībā ar Slimību profilakses un kontroles centru un biedrību Latvijas Zīdīšanas Veicināšanas konsultantu asociācija. Nodarbību atbalsta SAJŪTU LĀDE Tukumā. Uz nodarbību aicināti topošie un jaunie vecāki – gan māmiņas, gan tēti, kā arī medicīnas jomas pārstāvjus
26. septembrī, sestdienā, plkst. 11:00 – KĀ ĒDIENS IETEKMĒ MŪSU VESELĪBU
Nodarbību vada sertificēta uzturspeciāliste, uzturzinātnes maģistre Ilze Lutere. Nodarbība tiek rīkota sadarbībā ar Tukuma novada domi, atbalstot akciju „Septembris – veselības mēnesis Tukumā”.
7. oktobrī, trešdienā, plkst. 11:00 – BĒRNA NĒSĀŠANA SLINGĀ KOPĀ AR ManiSlingi KONSULTANTI AGNESI ZARIŅU
Nodarbību vada ManiSlingi konsultante Agnese Zariņa. Nodarbība tiek rīkota „Starptautiskās slinogšanas nedēļas 2015” ietvaros. Uz nodarbību aicinām nākt māmiņas kopā ar bērniņiem
16. oktobrī, piektdienā, plkst. 18:30, un 17. oktobrī, sestdienā, plkst. 17:00 – PĀRVEIDOT GRŪTĪBAS PAR IESPĒJĀM AR MARTE MEO METODI
Nodarbību vada Mag.psyh., Marte Meo terapeite Inese Granta. Šīs nodarbības ietvaros uzzināsiet, kā šī metode var palīdzēt ikdienā vecāku un bērnu komunikācijā, ģimenei kopumā, kontaktā ar citiem bērniem. Nodarbību aicinām apmeklēt vecākus, vecvecākus un profesionāļus, kuru darbs saistīts ar bērniem un vecākiem. Nodarbība tiek rīkota „Psiholoģijas dienu 2015” ietvaros.
Oktobrī, novembrī un decembrī (datumi tiek precizēti) – ČETRU JOGAS MEDITĀCIJAS VAKARU CIKLS „LAIMĪGĀKAM CILVĒKAM, LABĀKAI PASAULEI”
Nodarbības vadīs jogas pasniedzēja un jogas terapeite Agnese Guļāne. Katra no četrām nodarbībām tiks veltīta kādai konkrētai tēmai, jomai, skaitot un dziedot mantras, meditējot un uzzinot par to plašāku informāciju.

Tā kā vietu skaits katrā seminārā ir ierobežots, lūdzam jau laicīgi pieteikt savu dalību, sazinoties ar „SAJŪTU LĀDI” pa tālruni 29 299 433 vai rakstot uz e-pastu sajutulade@sajutulade.lv.
„SAJŪTU LĀDE” atrodas gandrīz pašā Tukuma centrā – Pasta ielā 11, 2. stāvā (ieeja no Meža ielas puses). Sajūtu skola saviem apmeklētājiem piedāvā dažādas nodarbības – nodarbības bērniem un pieaugušajiem, Jogas studiju, Topošo un jauno vecāku skolu, Sarunu stundas, Kustību skolu, Mazuļu skoliņu, dažādus seminārus un kursus, individuālas konsultācijas.
„SAJŪTU LĀDES” mājas lapā jebkurā brīdī variet iepazīties ar aktuālo nodarbību klāstu, tajā skaitā, bezmaksas nodarbībām: www.sajutulade.lv.

Kontaktiem:
e-pasts: sajutulade@sajutulade.lv / tālruņa numurs: + 371 29 299 433 / mājas lapa: www.sajutulade.lv
sociālajos tīklos: draugiem.lv/sajutulade / facebook.com/sajutulade / twitter.com/sajutulade