Aktualitātes

Tukuma novada pašvaldība vērš novada skolu audzēkņu, viņu vecāku un pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņu vecāku uzmanību, ka piektdien, 27. novembrī, lielākā daļa Tukuma novada izglītības darbinieku piedalīsies Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības rīkotajā vienas dienas streikā. Streika dalībnieki 27. novembrī atradīsies savās darba vietās, bet darba pienākumus neveiks. Ņemot to vērā, Tukuma novada pašvaldība aicina vecākus, ja tas ir iespējams, nevest skolu un bērnudārzu audzēkņus 27. novembrī uz izglītības iestādēm.

Ja tomēr vecākiem nav citu iespēju bērnu pieskatīšanai, visās Tukuma novada pašvaldības izglītības iestādēs tiks nodrošināta to audzēkņu, kuri ieradušies iestādē, pieskatīšana.
Aicinām vecākus un audzēkņus sekot līdzi izglītības iestāžu sniegtajai informācijai par streika norisi iestādēs. Izglītības iestādes vecākus un audzēkņus par streika norisi informēs ar klašu vai grupu audzinātāju starpniecību, izvietojot informatīvus paziņojumus iestāžu telpās, iestāžu interneta mājas lapās, izglītības portālos E-klase vai Mykoob.