Aktualitātes

Ņemot vērā, ka Tukuma novadā pastāv nomas objektu pieprasījuma un nomas maksas samazinājuma tendence, Tukuma novada Dome konstatē, ka nedzīvojamo telpu nomas maksas samazinājums ir uzskatāms par abpusēji lietderīgāko risinājumu nedzīvojamo telpu nomas tirgū 2016.gadā.
Ar Tukuma novada Domes 28.janvāra lēmumu (prot.Nr.2, 35.§.) no 2016.gada 1.janvāra līdz 2016.gada 31.decembrim noteikts nomas maksas samazinājums 25 % nedzīvojamām telpām, kas atrodas ēkas virszemes stāvos (izņemot garāžas, noliktavas, šķūņus un nedzīvojamās telpas ēku pagrabstāvos, bēniņos vai nekustamajā īpašuma Melnezera ielā 1, Tukumā un telpu, kas iznomātas pirmo gadu).
Telpu nomas maksa nedrīkst būt zemāka par Ministru kabineta 2010.gada 8.jūnija noteikumu Nr.515 “Noteikumi par publiskas personas mantas iznomāšanas kārtību nomas maksas noteikšanas metodiku un nomas līguma tipveida nosacījumiem” 3. un 4.nodaļā noteikto nomas maksu. Nedzīvojamo telpu nomas maksa netiek samazināta pirmajā gadā pēc nomas līguma noslēgšanas.