Aktualitātes

Mūsdienās interneta tehnoloģijas (IT) attīstās ļoti strauji, piedāvājot arvien plašākas iespējas optimizēt un atvieglot ikdienas darbu, kā arī īstenot dažādas inovatīvas ieceres. Zināšanas, piekļuve jaunākajai informācijai, prasmīga to izmantošana – kļūst par būtisku priekšnosacījumu attīstībai un konkurētspējai.

Latvijas Pilsoniskā alianse sadarbībā ar Microsoft-Latvia jau sesto gadu organizē forumu “NVO Tehnoloģiju laikmets”. Ņemot vērā pagājušā gada pozitīvo pieredzi ar reģionu forumu rīkošanu Jelgavā un Kuldīgā, arī šogad tiks rīkoti trīs forumi – Limbažos, Tukumā, kā arī noslēguma forums Rīgā.

Lai iepazīstinātu ar jaunākajiem IT rīkiem, kas bezmaksas ir pieejami nevalstiskajām organizācijām (NVO), kā arī attīstītu un pilnveidotu e-prasmes, biedrība Latvijas Pilsoniskā alianse ar Microsoft Latvia nevalstisko organizāciju dalībniekiem un vadītājiem organizē konferenci „NVO Tehnoloģiju laikmets 2016”.

  • 15.aprīlī Limbažos, Limbažu novada domē, Rīgas ielā 16. Pasākuma programma pieejama šeit.
  • 22.aprīlī Tukumā, Tukuma novada domē, Talsu ielā 4. Pasākuma programma pieejama šeit.
  • 27.aprīlī Rīgā, Microsoft Latvia birojā, Zaļā iela 1, 4. stāvs.

Organizatori informē, ka konferences ietvaros tās dalībniekiem būs iespēja uzzināt reālus nevalstisko organizāciju labās prakses piemērus IT tehnoloģiju izmantošanā, iegūt informāciju par tādām tēmām kā: jaunāko tehnoloģiju iespējām projektu rakstīšanā, infografiku veidošanu, vienkāršā ieraksta grāmatvedības e-rīku, kā arī parocīgām aplikācijām, kuras var izmantot NVO darbā.

Lai nostiprinātu jauniegūtās zināšanas praksē, paredzētas meistarklases, kurās varēs iegūt zināšanas par darbu ar dokumentiem un infografikām.

Dalību konferencei vari pieteikt rakstos savu vārdu, uzvārdu un organizāciju uz indra@nvo.lv vai zvanot pa tālruni 67846464.