Aktualitātes
Ģimenes diena Pavārkalnā

gimenes diena
  Svētdien, 15. maijā no plkst. 12:00 līdz 15:00 Tukuma Dome aicina iedzīvotājus uz sportiskām un izzinošām Ģimenes dienas aktivitātēm Pavārkalnā, lai kopā jautri pavadītu svētdienu dabā un gūtu pozitīvas emocijas.

Pasākuma mērķis ir veicināt ģimenes vērtības izpratni sabiedrībā, dabas izzināšanu, mobilitāti un veselīga dzīvesveida piekopšanu.

Pasākums ietver dažādas aktivitātes, kas vērstas uz ģimenes kopā būšanu un sadarbošanos gan dabas izzināšanā, gan sportiskās darbībās, gan radošās nodarbēs, gan piknikošanā.

Aicinām uz pasākumu ierasties dabai draudzīgā veidā – vai nu ar velosipēdiem, vai nu ar kājām. Pasākuma laikā nodrošinām ar velostāvvietām, kur būs iespējams pieslēgt savus spēkratus. 

Skrienam apkārt Tukumam!

Pirms Pavārkalna izzināšanas, plkst. 10:30 iesildīšanās kopā ar Beiker fitness - Tautas skrējiens apkārt Tukumam. Starts un finišs pie Pavārkalna.

Izzinām Pavārkalnu!

Uzdevumu trases “Izzinām Pavārkalnu!” pieveikšanai būs nepieciešama apmēram stunda. Uzrādot aizpildītās darba lapas, dalībniekus gaida arī pārsteiguma balvas. Pasākuma nolikums pieejams mājas lapā www.tukums.lv .

Dalībnieku reģistrācija notiks Pavārkalna pakājē no plkst.12.00 līdz plkst.15.00 četrās kategorijās:

  1. kategorija "No paaudzes - paaudzei" (ģimenes ar bērniem),
  2. kategorija "Saldais pārītis" (pāri),
  3. kategorija "Draudzībā ir spēks" (draugu kompānijas),
  4. kategorija "Arī viens ir cīnītājs" (individuālie dalībnieki).

Bērni skrien Pavārkalnā!

Pirmsskolas vecuma bērnu skrējiens Pavārkalnā sadarbībā ar Tukuma Vieglatlētikas klubu un Tukuma ledus halli.  Bez vecāku palīdzība un atbalsts neiztikt!

Piknikojam!

Kopā pabūt un piknikot ir labākā svētdienas atpūta pie dabas visai ģimenei. Nodrošināsim ar velostāvvietām un piknika galdiem, kā arī ar ugunskura vietu, koka iesmiem un lielu ugunskura katlu ar siltu tēju. Ņemiet līdzi desiņas un citus cepamos un izbaudiet kopā būšanu. Kafejnīca “Apšukrogs” priecēs ar saviem gardumiem. Būs iespēja nogaršot kaut ko jaunu un nebijušu – pārsteigums no kapsulings.lv komandas!

Uzspēlējam MILZU spēles!

Mazās galda spēles pārtop lielās pļavas spēlēs. Ķemeru Nacionālais parks un Tukuma Multifuncionālais jaunatnes iniciatīvu centrs piedāvās uzspēlēt galda spēles visai ģimenei neierastā vidē - pļavā.

Muzicējam dabā!

Radošās muzikālās darbnīcas ar dabas materiāliem kopā ar Jauniešu centru un “Animācijas studija” vadītāju Artu Berezovsku.

Ģimenes dienas nolikums