Aktualitātes

VAlsts SIA "Autotransporta direkcija" informē, ka uzlabojot maršrutu tīklu, no 2016.gada 1.septembra tiks veiktas būtiskas izmaiņas SIA Tukuma auto apkalpotajos maršrutos. Aicinām pasažierus sekot līdzi aktuālajai informācijai interneta vietnē www.1188.lv vai jautājumu gadījumā sazināties ar pārvadātāju, zvanot pa tālruni 29243537.

Lai varētu turpināt darbu pie vienotas vilciena un autobusa biļetes ieviešanas Tukuma novadā, sākotnēji ir jāuzlabo SIA Tukuma auto apkalpotais maršrutu tīkls. Tādējādi no 1.septembra tiks veiktas būtiskas izmaiņas maršrutā Nr.3211 Jauntukums–MRS, Nr.3213 Durbe–L.Dzelzceļa iela–Tukuma Lauktehnika un Nr.5558 Tukums–Tume, pieskaņojot autobusu reisu izpildes laikus vilcienam.

Savukārt, lai uzlabotu pasažieru pārvadājumu kvalitāti, samazinot ceļā pavadīto laiku, no 1.septembra tiks veikti grozījumi maršrutā Nr.6033 Tukums–Lapmežciems, Nr.6070 Tukums–Apšuciems un Nr.6039 Tukums–Zemīte–Vāne.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un ņemt biļetes par braucienu, atgādinot, ka ikviena reisa lietderība tiek mērīta pēc izsniegtā biļešu skaita.