Aktualitātes
Aicinām balsot par savu Z.A.Meierovica pieminekļa meta favorītu

meti
  8.septembrī, plkst.16.00 Tukuma novada Domes foajē tika atklāta Z.A.Meierovica pieminekļa metu izstāde. Iedzīvotāji tiek aicināti izteikt savu vērtējumu par konkursā iesniegtajiem piedāvājumiem.
2. septembrī beidzās Z. A. Meierovica pieminekļa metu iesniegšanas termiņš, kurā tika iesniegti 11 pieteikumi. Konkursam iesniegtos piedāvājumus divos posmos vērtēs Tukuma novada Domes apstiprināta žūrijas komisija, kuras pirmā sanāksme notika 6.septembrī, bet nākamā sanāksme plānota 16.septembrī.

Iedzīvotāji savu vērtējumu par konkursā iesniegtajiem piedāvājumiem aicināti sniegt no 2016.gada 8.septembra plkst.16.00 līdz 15.septembrim, apmeklējot Z.A.Meierovica pieminekļa metu izstādi Tukuma novada Domes foajē, Talsu ielā 4, darba dienās Tukuma novada Domes darba laikā (pirmdienās 8.00-18.00; otrdienās, trešdienās, ceturtdienās 8.00-17.00; piektdienās 8.00-16.00) un sestdienā,10.septembrī, no plkst. 9.00-14.00, kā arī pašvaldības mājaslapā www.tukums.lv .

Savu komentāru sociālajā vietnē Facebook.com projekta ”Meierovica piemineklis Tukumā” profilā paudusi arī Latvijas Republikas Ārlietu ministrija: “Paldies tukumniekiem par iniciatīvu mūsu pirmā ārlietu ministra Zigfrīda Annas Meierovica pieminekļa izveidei Tukumā. Patiesi priecājamies par mākslinieku interesi piedalīties projektā, to apliecina 11 metu konkursam iesniegtie piedāvājumi. Ļoti atzinīgi novērtējam komunikācijas aktivitātes un sabiedrības iesaisti, lai pēc iespējas vairāk cilvēku varētu iepazīties ar metiem gan klātienē Tukuma novada domes telpās, gan internetā un dot savu artavu sekmīgā projekta īstenošanā. Lai izdodas!”
Plašāka informācija par Projektu “Meierovica piemineklis Tukumā”