Aktualitātes
Aicinām nodot savāktās rudens lapas

lapas grabtas
Tukuma novada Dome sadarbībā ar SIA “Atkritumu apsaimniekošanas sabiedrību „Piejūra””, kas nodarbojas ar atkritumu apsaimniekošanu, rīko bezmaksas akciju un piedāvā iedzīvotājiem nodot savāktās rudens lapas. Samaksu par lapu nodošanu sedz pašvaldība, bet transporta pakalpojumus – iedzīvotāji.
Bezmaksas akcija notiks no 1.oktobra līdz 15.novembrim.

Iedzīvotāji un uzņēmēji aicināti savāktās rudens lapas nogādāt Tukuma atkritumu šķirošanas un pārkraušanas stacijā, kas atrodas Dienvidu ielā 1. Ievestās lapas tiks pieņemtas bez maksas gan no iedzīvotājiem, gan citiem atkritumu apsaimniekotājiem. Bet jāņem vērā, ka lapām jābūt bez piemaisījumiem un tās nedrīkst atrasties maisos! Ja, kāds vēlas savāktās lapas nogādāt maisos, to drīkst darīt, bet tas būs maksas pakalpojums. Šajā gadījumā maksa par vienu ievesto tonnu lapu ir EUR 13.97 (t.sk.PVN). Informācijai – Tukuma atkritumu šķirošanas un pārkraušanas stacijas tālrunis: 25655240.
Vientuļajiem pensionāriem un invalīdiem lapas tiks izvestas bez maksas, piesakot transportu Tukuma novada Domē pa tālruņiem 63122707 vai 26603299 vai sūtot e-pastu: dome@tukums.lv.