Aktualitātes
Parakstīts līgums par sporta zāles pie Tukuma 3.pamatskolas būvniecību

IMG 0225
Lai uzlabotu Tukuma novada sporta jomas organizāciju, paplašinātu materiālo bāzi un palielinātu sporta attīstību novadā, Tukuma novada Domes deputāti 2014.gada 20.novembra sēdē ar lēmumu “Par sporta zāles būvniecību pie Tukuma 3. pamatskolas” (prot. Nr. 14, 17.§.) atbalstīja jaunas sporta zāles būvniecības nepieciešamību.
Atbilstoši publiskā iepirkuma rezultātiem un noslēgtajam tehniskā projekta izstrādes līgumam, arhitektu birojs SIA “Skonto būve” sagatavoja Tukuma 3.pamatskolas sporta zāles un stadiona būvprojektu un šā gada jūnijā tika izsludināts publiskais iepirkums par Tukuma 3.pamatskolas sporta zāles un stadiona būvdarbu veikšanu, kurā par labāko pretendentu tika atzīts SIA “Selva būve”.
Šā gada 1.decembrī Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans un SIA “Selva būve” valdes priekšsēdētājs Rolands Orlovskis parakstīja līgumu par Tukuma 3.pamatskolas sporta zāles un stadiona būvniecību.


Uzņēmums apņēmies objektu uzbūvēt par kopējo summu 4332822,17 EUR 60 nedēļu laikā, t.i. līdz 2018.gada 24.janvārim. Projektā paredzēts uzbūvēt jaunu sporta halli, kas savienota ar skolas ēku, rekonstruēt stadionu, izbūvējot mākslīgā seguma futbola laukumu, skrejceļu un ierīkojot vingrošanas iekārtas. Teritorijai paredzēts plašs auto stāvlaukums un labiekārtota teritorija ar bērnu rotaļu iekārtām.
Ē.Lukmans: “Tā kā esmu Tukuma 3.pamatskolas bijušais direktors, jāatzīst, ka skola šāda veida projektu gaida jau no 1953.gada. Beidzot esam šo soli spēruši un nonākuši līdz būvniecības līguma parakstīšanai. Projekta īstenošanai Valsts kase ir akceptējusi finansējuma aizdevumu un finansējums paredzēts arī valsts budžetā.”
SIA “Selva būve” pārstāvji informē, ka būvdarbi tiks uzsākti, tiklīdz būs nokārtotas būvatļaujas.