Aktualitātes
“Partnerība laukiem un jūrai” uzsāk īstenot starptautisku sadarbības projektu

logo pljEJZFELFLA
  Biedrība „Partnerība laukiem un jūrai” izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanas 3. kārtu Eiropas lauksiamniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.–2020.gadam apakšpasākuma 19.2. “Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” aktivitātē 19.2.1. “Vietējās ekonomikas stiprināšanas iniciatīvas” un Eiropas jūrlietu un zivsaimniecības fonda(EJZF) pasākumā 43.02 „Sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju īstenošana” .

Projektu iesniegumu pieņemšanas termiņš:

no 2017.gada 13.februāra līdz 2017.gada 13.martam

Projektu maksimālais īstenošanas termiņš:

Infrastruktūras (būvniecības) projektiem- 2 gadi, pārējiem projektiem- 1 gads no LAD lēmuma pieņemšanas par projekta iesnieguma apstiprināšanu .

Izsludinātais atbalsta apmērs 1.mērķim “Daudzveidīgas, jaunievedumiem atvērtas, uz esošajiem resursiem balstītas konkurētspējīgas uzņēmējdarbības attīstība”   , t.sk.

637 015.64 EUR, t.sk.

  • ELFLA 1.rīcībai „Atbalsts uzņēmumu radīšanai un   attīstībai”
235 113,29 EUR
  • EJZF 1.rīcībai „Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai ar zivsaimniecību, zivju apstrādi un citām ar  jūras ekonomikas nozari saistītām darbībām
401 902,35 EUR
Projekta īstenošanas teritorija
  • ELFLA projektiem:

Engures novada Smārdes, Lapmežciema, Engures pagasti,

Tukuma novada Slampes, Zentenes, Tumes, Degoles, Džūkstes, Lestenes, Jaunsātu pagasti

  • EJZF projektiem:
Jūrmala, Engures novada Engures, Lapmežciema pagasti
Maksimālā projekta attiecināmo izmaksu summa:
  • ELFLA 1.rīcībai

40 000 EUR;

70 000 EUR (uzņēmējdarbības infrastruktūras projektiem, ja ieguldījumi būvniecībā uzņēmējdarbības infrastruktūras izveidei ir vismaz 70 procentu no projekta attiecināmo izmaksu summas)

  • EJZF 1.rīcībai

50 000 EUR;

100 000 EUR (uzņēmējdarbības infrastruktūras projektiem, ja ieguldījumi būvniecībā uzņēmējdarbības infrastruktūras izveidei ir vismaz 70 % no projekta attiecināmo izmaksu summas)

Vietējās rīcības grupas nosaukums un adrese, kurā var iepazīties ar vietējās attīstības stratēģiju un iesniegt projektu iesniegumus papīra dokumenta formā BDR “Partnerība laukiem un jūrai”, Talsu ielā 4, Tukums, 319.kabinetā
Kontaktpersona

Ilze Turka, tālr. 29528441; e-pasts:ilze.turka@plj.lv

Pilns sludinājuma teksts un stratēģija elektroniski pieejama: www.plj.lv, www.lad.gov.lv
Projektu iesniegumus var iesniegt arī elektroniski LAD elektroniskajā pieteikšanās sistēmā, kā arī elektroniska dokumenta veidā, saskaņā Elektronisko dokumentu likumu sūtot uz e-pastu: lad@lad.gov.lv