Aktualitātes
Paziņojums par Tukuma novada attīstības programmas 2015.-2021.gadam Investīciju plāna (IP 2021.2) aktualizāciju

iNFORMACIJA
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (turpmāk – Regulators) 2017.gada 8.septembrī plkst.12.00 Tukuma pilsētas Kultūras nama Tradīciju zālē, Lielā ielā 1, Tukumā, Tukuma novadā, rīko uzklausīšanas sanāksmi par SIA “Tukuma ūdens” iesniegto ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektu.


Regulators uz uzklausīšanas sanāksmi ir aicinājis SIA “Tukuma ūdens” pilnvaroto pārstāvi, kas varēs komentēt iesniegtā ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projekta būtību un ekonomisko pamatojumu. Uzklausīšanas sanāksmes dalībniekiem tiks dota iespēja uzdot jautājumus un izteikt savus priekšlikumus un ieteikumus par SIA “Tukuma ūdens” iesniegto ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektu.
Interesenti dalību sanāksmē var pieteikt pa telefonu vai e-pastu līdz 2017.gada 7.septembrim (kontaktpersona Dace Burtniece, tālr.67097271; dace.burtniece@sprk.gov.lv).
Iepazīties ar SIA “Tukuma ūdens” iesniegto ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projekta kopsavilkumu var Regulatora mājaslapā http://www.sprk.gov.lv, sadaļā: Par SPRK/Sabiedrības līdzdalība/Uzklausīšanas sanāksmes/Izsludinātās uzklausīšanas sanāksmes.
Uzklausīšanas sanāksme tiek rīkota valsts valodā, un gadījumā, ja sanāksmes dalībniekam uzklausīšanas sanāksmes laikā ir nepieciešams lietot kādu svešvalodu, lūdzam nodrošināt tulkojumu valsts valodā.
Uzklausīšanas sanāksmes gaita tiks fiksēta protokolā.