Pašvaldība

„Satikšanās mūzikā” notiks no 26.06 – 3.07 dziedātājas Aijas Andrejevas vadībā. Projekta mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu māksliniecisko aktivitāšu attīstību. Projektā ik gadu pulcējas bērni un jaunieši no visas Latvijas, kuru intereses ir saistītas ar mūziku, teātri, vai deju! Pieteikšanās anketas un plašāka informācija pieejama mājas lapā – www.satiksanas.lv

Piedalīšanās projektā ikvienam dalībniekam ir solis ceļā uz tālākiem sasniegumiem, tā ir iespēja gūt jaunas zināšanas un pieredzi, iespēja satikties un veidot kontaktus ar labākajiem Latvijas dziedātājiem, dejotājiem, aktieriem, iespēja sadraudzēties ar jauniem draugiem, gūt jaunas emocijas, atpūsties un pavadīt neaizmirstamu nedēļu kopā ar radošo industriju profesionāļiem.

Visi tie Latvijas bērni un jaunieši, kuri vēlas uzzināt ko jaunu par vokālo tehniku, stilu un kultūru, kuriem ir nodomi, kas ir saistīti ar mūziku, tie ir mīļi gaidīti! Visas nedēļas garumā būs meistarklases, vokālās nodarbības, horeogrāfijas stundas un gatavošanās noslēguma koncertam, kurā visi uzstāsies kopā ar Aiju Andrejevu un pavadošo mūziķu grupu!

Pieteikšanās līdz 12.jūnijam! Aicinām pieteikties laicīgi! Vietu skaits ierobežots!