Pašvaldība
Tukumā darbu sāks jauns CSDD klientu apkalpošanas centrs

Tukuma KAC
No pirmdienas 2021.gada 1.marta Tukumā darbu sāks jauns, ērts un moderns CSDD klientu apkalpošanas centrs. Centra jaunā adrese: Vilkājas iela 9A, Tukums. Pakalpojumu centrs veidots pēc vienota un daudzviet jau zināma CSDD tipveida projekta. Atšķirībā no iepriekšējām pielāgotajām telpām un teritorijām, jaunais Tukuma KAC veidots tieši CSDD sniedzamo pakalpojumu specifikai un rūpēs par klientu ērtībām, kā arī lai uzlabotu sniegto pakalpojumu kvalitāti.

“Projekts ir pārdomāts un mūsdienīgs,” stāsta KAC vadītājs Armands Birznieks. “Klientus turpat pie ieejas KAC sagaida plaša autostāvvieta, telpas ir pārdomāti izvietotas vienā stāvā ar plašu uzgaidāmo telpu vidū. Transportlīdzekļu agregātu numuru salīdzināšana būs pieejama speciāli tai pielāgotā boksā. Pakalpojumu saņemšana ir piemērota personām ar kustību traucējumiem.”

Tukuma un tās apkārtnes iedzīvotāju, kā arī vietējo darbinieku lietošanā tiek nodota mūsdienīga būve ar laikmetīgu arhitektūru, pārdomātu infrastruktūru un labiekārtotu teritoriju. Centrā viss ir racionāli un ērti ekspluatējams, kā arī videi draudzīgs un energoefektīvs.

Tukuma CSDD klientu apkalpošanas centrs būs atvērts darbam katru darba dienu no plkst. 8:30 līdz plkst. 17:00.

Klientu ērtībai jebkuram pakalpojumam var veikt iepriekšēju pierakstu e.CSDD vai pa tālr. 67025777.


SVARĪGI!
Ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskos drošības pasākumus CSDD aicina: pirms vizītes pārliecinies par konkrētā pakalpojuma pieejamību e.CSDD!

CSDD Komunikācijas departaments
Tālrunis: 67025730
E-pasts: pr@csdd.gov.lv

Tukuma KAC 2