Pašvaldība
Paziņojums par Tukuma novada kultūrvides attīstības plāna 2020.-2025.gadam projekta nodošanu publiskai apspriešanai

pazinojums plats
Tukuma novada Dome projekta “ROBUST” (Rural – Urban Outlooks: Unlocking Synergies), Nr.727988-ROBUST-H2020-RUR-2016-2017/H2020-RUR-216-2 ietvaros ir izstrādājusi “Tukuma novada Kultūrvides attīstības plāna 2020.-2025.gadam” projektu. Tukuma novada kultūrvides attīstības plāns 2020.-2025.gadam (turpmāk Kultūrvides attīstības plāns) ir Tukuma novada pašvaldības vidēja termiņa attīstības plānošanas dokuments, kurā noteiktas pašvaldības kultūrvides attīstības prioritātes, rīcības virzieni, uzdevumi un veicamie pasākumi.

Ar Tukuma novada Domes 28.10.2020. lēmumu prot.Nr.24, 6.§. Tukuma novada Kultūrvides attīstības plāna projekts ir nodots publiskai apspriešanai no 2020.gada 2.novembra līdz 2020.gada 22.novembrim.

Publiskās apspriešanas laikā visi interesenti ar Kultūrvides attīstības plāna projektu var iepazīties:
• elektroniski - Tukuma novada pašvaldības mājas lapā (www.tukums.lv),
• klātienē - Tukuma novada Domē (Talsu iela 4, Tukums), Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centra 1.stāvā vai jebkurā Tukuma novada pagasta pārvaldē darba laikā (iepriekš piesakoties).

Rakstiskus priekšlikumus iespējams iesniegt līdz 2020.gada 22.novembrim:
• klātienē - Tukuma novada Domē (Talsu iela 4, Tukums), Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centra 1.stāvā vai jebkurā Tukuma novada pagasta pārvaldē (iemetot pastkastē pie iestādes durvīm),
• pa pastu - sūtot uz adresi: Tukuma novada Dome, Talsu iela 4, Tukums, LV-3101,
• elektroniski - sūtot uz e-pasta adresi: pasts@tukums.lv, ar norādi kultūrvides attīstības plāns,
• elektroniski – tīmekļa vietnē https://ej.uz/Kulturvidesplans.

Sniedzot priekšlikumus, lūdzam, norādīt vārdu, uzvārdu un pārstāvību (iedzīvotājs, skolnieks, kādas organizācijas pārstāvis u.tml.). Priekšlikumu sniegšanai var izmantot šim mērķim sagatavotu formu, kas pieejama Tukuma novada Domes Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centra 1.stāvā, kā arī pašvaldības mājas lapā (www.tukums.lv).

Publiskās apspriešanas laikā 2020.gada 16.novembrī plkst.17.00 (zoom platformā) notiks tiešsaistes sabiedriskā apspriede, kurā pašvaldības pārstāvjiem varēs uzdot interesējošos jautājumus par Kultūrvides attīstības plāna projektu. Lai piedalītos tiešsaistes sabiedriskajā apspriedē, uz e-pasta adresi pasts@tukums.lv jānosūta sava e-pasta adrese (uz kuru izsūtīt tiešsaistes sanāksmes adresi) ar norādi kultūrvides attīstības plāns.

Pašvaldības kontaktpersona par Kultūrvides attīstības plānu vai tā publiskās apspriešanas procesu: Dace Ernšteine, Tukuma novada Domes Kultūras, sporta un tūrisma pārvaldes kultūras speciāliste, tālr.63107239, e-pasts: dace.ernsteine@tukums.lv.

Pašreizējās situācijas raksturojums un analīze
Pašreizējās situācijas raksturojums un analīze pielikums
Stratēģija un rīcības plāns
Priekšlikumu forma