Aktualitātes

Tev ir vēlme atbalstīt bērnus un jauniešus, vēlme apgūt jaunas iemaņas, esi radošs, zini, kā saturīgi pavadīt brīvo laiku un gatavs dalīties ar savu dzīves pieredzi - šī ir iespēja domāta tieši Tev!

Valsts probācijas dienests uzsācis jaunu projektu, kura mērķis ir brīvprātīgo līdzgaitniecības prakses attīstīšana darbā ar Valsts probācijas dienesta redzeslokā nonākušiem bērniem un jauniešiem. Ja piekritīsi iesaistīties, Tev tiks sniegta iespēja kļūt par Valsts probācijas dienesta brīvprātīgo līdzgaitnieku! Tas nozīmē - ar savu atrašanos līdzās un iedrošinājumu atbalstīt bērnus un jauniešus, sniedzot viņiem pozitīvu brīvā laika pavadīšanas pieredzi.


Par brīvprātīgo līdzgaitnieku var kļūt persona, kura izteikusi vēlēšanos kļūt par brīvprātīgo, gatava veltīt šim darbam vismaz 8 stundas mēnesī, sasniegusi 18 gadu vecumu un prot valsts valodu.
Brīvprātīgajiem tiks nodrošināta iespēja lietderīgi pavadīt brīvo laiku, iemācot to darīt arī citiem, iegūt jaunas komunikācijas iemaņas un praktisku pieredzi darbā ar bērniem un jauniešiem, kā arī apmeklēt Valsts probācijas dienesta apmācības un saņemt regulāru atbalstu līdzgaitnieka pienākumu veikšanā.

Ja Tevi interesē brīvprātīgā līdzgaitnieka darbs Valsts probācijas dienestā, līdz 2015.gada 24.jūlijam gaidīsim no Tevis pieteikuma anketu (atrodama Valsts probācijas dienesta mājas lapā:

http://www.probacija.lv/884).

Papildus informāciju vari saņemt, zvanot pa tālruni 26655344 vai 63107290, vai rakstot uz e-pastu laura.reimane@vpd.gov.lv.