Aktualitātes

Tukuma pašvaldība atkārtoti izsludina grantu konkursu “Radi Tukumam”, kā iesniegšanas termiņu nosakot katra mēneša pēdējo darba dienu.
Konkursa mērķis ir iedvesmot jaunos un topošos uzņēmējus aktīvai rīcībai un radošām iniciatīvām, kas balstītas mākslā un kultūrā, risina sociālos jautājumus un atbilst ilgtspējīgas uzņēmējdarbības pamatprincipiem. Aktivitātes ir jāveic Tukuma pilsētā, attīstot uzņēmējdarbību Pils ielā, Brīvības laukumā un vecpilsētā.
Konkursa kopējais grantu fonds ir 9000 euro. Viena projekta īstenošanai var saņemt grantu ne vairāk kā 3000 euro apmērā. Iesniegto projektu atlase notiks trīs kārtās – sākumā tiks izvērtēta pieteikuma atbilstība konkursa nolikumā izvirzītajām prasībām. Otrajā kārtā pašvaldības izveidota žūrija izvērtēs iesniegtās idejas un labākos projektus izvirzīs trešais kārtai, kuras ietvaros pretendenti prezentēs savu ideju. Konkurss ir atklāts līdz tiks izsmelts viss grantu fonds.


Informācija par grantu konkursu – konkursa nolikums, idejas pieteikuma anketa un nepieciešamie pielikumi – pieejama mājas lapā www.tukums.lv.
Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar pašvaldības izpilddirektora padomnieci ekonomikas un attīstības jautājumos Zani Siliņu pa tālruni 63107284, mob. 29807500, e-pastu: zane.silina@tukums.lv vai personīgi Tukuma novada Domē, Talsu ielā 4, Tukumā.

Konkursa nolikums

Atskaite par naudas līdzekļu izlietojumu

Izdevumi

Izmaksu tāme

Pieteikuma veidlapa