Aktualitātes
Tikšanās ar Tukuma un Jaunpils novada mazpulcēniem diskusijā "Augsim savam novadam"

Logo Erasmus
  24.septembrī plkst. 14:00 Tukuma novada Domē tiksies Tukuma novada Domes priekšsēdētājs, deputāti, Jaunpils Domes pārstāvji, eksperti un Tukuma un Jaunpils novada mazpulcēni diskusijā "Augsim savam novadam".

Tikšanās laikā mazpulcēni no Tumes, Džūkstes, Tukuma, Irlavas, Pūres, Slampes un Jaunpils, novada lēmumu pieņēmēji, pagastu pārvalžu vadītāji, eksperti un biedrības „Latvijas Mazpulki” padomes pārstāvji diskutēs par to, kāds ir labums no jauniešu organizācijām novadā un kā mazpulki varētu palīdzēt novadam attīstīties. Gan mazpulcēni, gan lēmumu pieņēmēji šai sarunai gatavojas, jo tikai kopā būs iespējams pārdomāt, kā ar mazpulku starpniecību iespējams uzlabot novada attīstību.

Diskusijas rezultātā tiek sagaidītas atziņas un ierosinājumi, kuri noderēs turpmākai mazpulku un novada pārvaldes sadarbībai gan vietējā līmenī, gan citos Latvijas novados. Šādas diskusijas notiek 8 Latvijas pašvaldībās, un visi diskusiju dalībnieki, kā arī citu pašvaldību un valsts institūciju pārstāvji tiks aicināti piedalīties noslēguma konferencē 2016.gada februārī Rīgā, lai dalītos secinājumos un atziņās par pašvaldību un jaunatnes organizāciju sadarbību.
Plašāka informācija