Aktualitātes

670 studenti no visiem Latvijas novadiem studē ar Vītolu fonda administrētajām stipendijām 2015./2016.mācību gadā
No Tukuma, Kandavas un Engures novadiem šajā mācību gadā ar Vītolu fonda administrētajām stipendijām studēs 24 jaunieši, to vidū ir 12 jaunie stipendiāti, kas septembrī uzsāk studijas.


No Tukuma novada – Lauma Lueta Zeberiņa (Advokātes Ilzes Šulces stipendija), Sandis Safronovs (ERGO stipendija), Laura Patmalniece (Asjas un Berndta Everts piemiņas stipendija), Solvita Avota (Martas Mirdzas Gulbis piemiņas stipendija) un Margarita Matuļenko (Dainas Radziņas stipendija izaugsmei).
Kopš Vītolu fonda dibināšanas 13 gadu laikā no Tukuma, Kandavas un Engures novadiem ar stipendijas atbalstu studējuši 87 jaunieši.
Pirmais stipendiāts, kurš atgriezās fondā kā ziedotājs – Mečislavs Maculēvičs, teica: „Fonda dibinātāju un atbalstītāju piemērs ir arī maza daļiņa no manas sirdsapziņas, kas uz daudz ko un arī uz paša rīcību aicina lūkoties citādāk nekā pirms tam. Lūkojoties nākotnē, es tiešām neredzu finišu- es nespēju saskatīt finišu manai cieņai un pateicībai cilvēkiem, kas visu ir padarījuši iespējamu.''
Patiesībā tas ir tik vienkārši - tikai vajag mīlēt. Savu zemi. Cilvēkus. Savējos. Tos, kurus Liktenis licis sastapt un kuru acīs satopoties arvien mirdzēs prieks un pateicība.. Par palīdzību. Par uzticēšanos. Bet visvairāk par mīlestību, kura pasaulei ļauj griezties pareizajā virzienā.
Vītolu fonds dibināts 2002.gadā ar mērķi stipendiju veidā atbalstīt centīgus, spējīgus, bet maznodrošinātus jauniešus izglītības iegūšanā.
Pieteikšanās 2016./2017.mācību gada stipendijām sāksies 2016.gada 15.janvārī un ilgs līdz 1.03.2016.