Aktualitātes
Brīvības laukumā uzstādīta svētku egle

egle
  26. novembrī ceļu no Tumes pagasta saimnieka Pāvela Bogdānova īpašuma uz Brīvības laukumu, Tukumā, mērojusi lielā svētku egle. Svētku egli noskatīja Ilgvars Jurčs, kurš katru gadu gādā, lai tukumniekus priecētu visskaistākās un staltākās egles, kādas vien Tukuma novadā ir izaugušas. Atvest un uzstādīt egli palīdzēja Ivars Štubis un Mārcis Jurčs.
Līdz šās nedēļas nogalei svētku egle tiks izrotāta un 29.novembrī, 1.Adventes svētdienā, tā tiks svinīgi iedegta. Egli uzstādīs arī Katrīnas laukumā, un līdz 2.Adventei Brīvības laukumā tiks uzstādīti vēl citi svētku rotājumi un Ziemassvētku namiņš.
Aicinām iedzīvotājus 29.novembrī plkst.16.00 kopā ar smurfu Gudrīti un Smurfeti piedalīties eglītes iedegšanas pasākumā Brīvības laukumā. No pl.15:00 Brīvības laukumā darbosies radošās darbnīcas, kur varēs veidot Ziemassvētku rotājumus no kastaņiem, čiekuriem, makaroniem, skaistumam pieliekot citus mūsdienīgus un modernus materiālus. Neiztikt arī bez Ziemassvētku našķa - piparkūkām, kuras paši varēs ietērpt zilos un baltos glazūras apmetņos.