Aktualitātes

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un Jelgavas pilsēta sadarbībā ar Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociāciju un AS Latvijas Gāze atbalstu aicina apmeklēt “Uzņēmēju dienas Zemgalē 2016”, kas notiks no 29. līdz 30. aprīlim Zemgales Olimpiskajā centrā, Kronvalda ielā 24.
Pasākumam pieteikušies 186 dalībnieki no visa Zemgales reģiona, kuri prezentēs savu produkciju un piedāvātos pakalpojumus. Kultūras programmas ietvaros apmeklētājus priecēs reģiona muzikālo grupu uzstāšanās. Neaizmirstamu pievienoto vērtību sniegs Zemgales reģiona tautas tērpu parāde un modes skate “Zemgales mode laikmetu griežos”, kuras laikā varēs apskatīt reģiona modes īpatnības un tās vēstures attīstību, kā arī unikālais frizūru šovs “Elegantā mistērija”. Kā viens no spilgtākajiem notikumiem būs konditoru konkursa “Zemgales skaistākā torte” noslēgums Normunda Skauģa un Ilzes Briedes vadībā.


Savukārt sadarbībā ar laikrakstu “Dienas Bizness” norisināsies Biznesa iespēju forums, kura laikā notiks lekcijas un diskusijas tādos aktuālos tematos kā būvniecība, enerģētika un nekustamā īpašuma apsaimniekošana, ārējo tirgu aktualitātes un dažādu valstu eksporta priekšnoteikumi, finanšu instrumenti uzņēmējdarbības attīstībai. Forumu vadīs kompetenti jomas speciālisti ar bagātīgām zināšanām aktuālākajos jautājumos, kuri ar prieku dalīsies savā pieredzē. Foruma moderators būs Dienas Bizness žurnālists Māris Ķirsons.
Abās pasākuma dienās būs iespēja iepazīties ar Zemgales reģiona skolēnu mācību uzņēmumu produkciju, kā arī piedalīties “Latvijas labuma” degustācijās un radošajās darbnīcās, kurās tiks rīkotas meistarklases ar vietējo saimniecību un pašmāju iegūtām izejvielām. Pasākuma organizatori ir parūpējušies, lai ikviens apmeklētājs būtu apmierināts, tādēļ būs atvērta Zemgales alus sēta, mazos apmeklētājus priecēs piepūšamās atrakcijas un “Trušu pilsētiņa”, savukārt brašajiem tiks piedāvāta iespēja apskatīt NBS bruņutehniku.
“Uzņēmēju dienas Zemgalē 2016” aicina ikvienu interesentu, turklāt pasākuma ieeja ir bez maksas.

Biznesa iespēju foruma programma pieejama šeit.

Papildu informācijai:

Rūta Grikmane
Sabiedrisko attiecību konsultante

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera
Kr. Valdemāra iela 35, Rīga, LV-1010, Latvija
T. + 371 67830825
M. + 371 26469946
F. + 371 67820092
LTRK_info@chamber.lv
www.chamber.lv