Aktualitātes
Svinīgi tiks atklāts Valsts un pašvaldību vienotais klientu apkalpošanas centrs

IMG 9781
  Ceturtdien, 19.maijā svinīgi tiks atklāts Valsts un pašvaldību vienotais klientu apkalpošanas centrs, kura atklāšanā  piedalīsies Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas parlamentārais sekretārs Jānis Eglīts.

Valsts un pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs savus pakalpojumus Talsu ielā 4, Tukumā, sniedz no šā gada 1. aprīļa, kur Tukuma novada Domes telpās ir pieejami Tukuma novada pašvaldības, Valsts ieņēmuma dienesta, Valsts zemes dienesta un Valsts Veselības inspekcijas sniegtie pakalpojumi.

Pašvaldība ir noslēgusi sadarbības līgumus ar Uzņēmumu reģistru, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūru, Lauksaimniecības atbalsta dienestu, Valsts darba inspekciju Iekšlietu ministrijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldi un Nodarbinātības valsts aģentūru par pakalpojuma nodrošināšanu VPVKAC. Pašvaldības darbinieki nodrošinās šo iestāžu pakalpojuma pieprasīšanas iesnieguma pieņemšanu un rezultāta izsniegšanu, kā arī informēs klientus par iestāžu e-pakalpojumiem, lai veicinātu aktīvāku e-pakalpojumu izmantošanu Vienotajā valsts un pašvaldību pakalpojumu portālā www.latvija.lv

Pašvaldība turpinās uzrunāt Valsts vides pārvaldi un aicinās slēgt sadarbības līgumu, lai nodrošinātu iedzīvotājiem pieejamus valsts un pašvaldību publiskos pakalpojumus vienuviet, VPVKAC.

Iedzīvotāju ievērībai:
Valsts zemes dienests no 1.aprīļa iedzīvotājus pieņem tikai Talsu ielā 4, līdzšinējais klientu apkalpošanas centrs Pils ielā 15A, Tukumā, ir slēgts.
Valsts ieņēmuma dienests no 1.aprīļa iedzīvotājus pieņem gan Talsu ielā 4, gan līdzšinējā Tukuma klientu apkalpošanas centrā, Pasta ielā 25, Tukumā.
Valsts Veselības inspekcija turpina Tukumā iedzīvotājus pieņemt kā līdz šim Talsu ielā 4, divas reizes mēnesī: katra mēneša pirmajā otrdienā no plkst.9:00 līdz 13:00 un katra mēneša trešajā otrdienā no plkst.13:00 līdz 17:00.

Valsts un pašvaldību vienotā klientu apkalpošanas Tukuma centra, Talsu ielā 4, Tukumā, darba laiks:
- pirmdienās no plkst. 8:00 līdz plkst.18:00,
- otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no plkst. 8:00 līdz 17:00
- piektdienās no plkst.8:00 līdz 16:00.
Visas dienas bez pusdienas pārtraukuma.