Aktualitātes
Uzņēmēju diena “Veido nākotni tuvāk mājām!”

Uznemeju diena
Tukuma novada Dome sadarbība ar Tukuma novada Izglītības pārvaldi un Tukuma 2.vidusskolu šā gada 27.maijā no plkst. 11:30 līdz 14:00 rīko Uzņēmēju dienu “Veido nākotni tuvāk mājām!”.
Pasākuma mērķis ir motivēt skolēnus veidot savu karjeru Tukuma novadā un atbalstīt novada uzņēmējus darbinieku piesaistē. Mērķa grupa ir skolēni no 8. – 12.klasei.


Pasākuma laikā Tukuma 2. vidusskolas 3.stāva zālē katrs uzņēmums sniegs 5 – 10 minūšu praktisku prezentāciju par savu uzņēmumu, produkciju un nepieciešamo darbaspēku. 2. un 3.stāva vestibilā savukārt uzņēmumi izvietos informatīvo stendu ar uzņēmumam raksturīgo produkciju un izmantojamo inventāru. Uzņēmumu apmeklējumi ir paredzēti 25., 26.maijā, uz kuru varēja pieteikties skolu klases, sazinoties ar uzņēmumiem.
Pateicamies par atsaucību dalībai pasākumā Tukuma uzņēmumiem - SIA “Vilomix Baltic”, SIA “Daiļrade koks”, Tukuma ražotne, A/S “Tukuma piens”, SIA “Tukuma slimnīca”, SIA “Alante” Centra aptieka Tukumā, SIA “Amatnieks”, SIA “Sakta” Tukums, SIA “Skonto plan.”, SIA “Forta medical”, kā arī mācību centram “BUTS” un Nodarbinātības valsts aģentūrai.

Užņēmēju dienas darba kārtība