Aktualitātes
Tukuma novada sportisti piedalīsies Latvijas IV Olimpiādē

olimpiade
  Laikā no 1.līdz 3.jūlijam Valmierā norisināsies Latvijas IV Olimpiāde, ko organizē Latvijas Olimpiskā komiteja un Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministriju. Atsevišķi sporta veidi tiks organizēti Cēsīs, Valkā, Rūjienā, Rīgā, Priekuļos, Limbažos, Jūrmalā, Alojā, Kocēnu novadā un Burtnieku novadā. Pavisam Latvijas IV Olimpiādes programmā ir iekļauti 26 Olimpiskie vasaras sporta veidi.
Latvijas IV Olimpiādei cītīgi gatavojas arī Tukuma novada sportisti. Šodien Cēsīs Tukuma florbolistes jau sākušas cīņu, bet piektdien plkst.9.00 uz starta izies vieglatlēti, pludmales volejbolisti, golfa spēlētāji un airētāji. Olimpiādē no Tukuma novada piedalīsies 8 treneri un 61 sportists, kas salīdzinoši ir augsts rādītājs.


Tukuma novadu Olimpiādē pārstāvēs spēcīgi sportisti un ceram uz vairākām medaļām, tomēr sports ir sports, un rezultāti var būt atkarīgi gan no meistarības, gan veiksmes.
Visi interesenti 1.jūlijā plkst.21.00 Valmieras stadionā var klātienē vērot atklāšanas ceremoniju, kā arī to varēs skatīties tiešraidē Latvijas televīzijas 1.kanālā.
Vēlam veiksmi mūsējiem un turēsim īkšķus!