Aktualitātes

Biedrība (turpmāk tekstā: BDR) “Partnerība laukiem un jūrai” 2016.gada 16.septembrī organizē pieredzes apmaiņas braucienu-semināru “Interesantāko LEADER projektu/saimniecību apskate” BDR “Partnerības laukiem un jūrai” darbības teritorijā.

BDR "Partnerība laukiem un jūrai" saviem biedriem, projektu iesniedzējiem un citiem interesentiem piektdien, 16.septembrī organizē pieredzes apmaiņas pasākumu-semināru, kura laikā piedāvājam apmeklēt sešus īstenotus ne pašvaldību projektus, kuri ir vai nu interesanti paši par sevi vai interesanta ir pati saimniecība un/vai projekta attīstība.
Pasākuma laikā būs iespēja iepazīties ar projektu īstenotājiem un uzklausīt viņu stāstu un pieredzi, kā arī pārbraucienu laikā autobusā pastāstīšu jaunāko informāciju, kā mums veicies projektu pieņemšanas 1.un 2.kārtās, kā arī turpmākās plānotās aktivitātes projektu konkursos un gaidāmās izmaiņas projektu iesniedzējiem.


Programma:
8.40 Izbraukšana ar autobusu no Tukuma novada domes stāvlaukuma Talsu iela 4, Tukums
9.00 Pneimatisko ieroču šautuve, Engures novada Smārdes pagastā, projekta īstenotājs: BDR Mednieku un makšķernieku biedrība Valgums
10.00 Multifunkionāla sporta laukuma izbūve “Tamzes” Ķesterciemā. Projekta īstenotājs : BDR “Engures sportam”
11.00 Z/S Eglāji, ābolu dārzs
12.15 Ceļojumu un orientēšanās klubs Silva
Pusdienas
14.00 SIA Mazburkas, vīnogu dārzs un vīnu degustācija
15.30 Tukuma golfa klubs Tumes pagastā
~ 17.00 Atgriešanās Tukuma ND stāvlaukumā

Pasākums ir bez maksas.
Dalību pasākumam lūdzu pieteikt līdz 12.septembrim pa e-pastu: ilze.turka@plj.lv, vai tel: 29528441. Vietu skaits ir ierobežots.
BDR “Partnerība laukiem un jūrai” administratīvā vadītāja Ilze Turka