Aktualitātes
Tukuma novada iedzīvotāju aptauja

tukuma logo
  No šā gada 14. līdz 28.septembrimTukuma novadā notiks iedzīvotāju aptauja, kurā, izmantojot sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS pakalpojumus, tiks noskaidroti novada iedzīvotāju uzskati par pašvaldības darbu, par sporta un kultūras dzīvi, komunālajiem pakalpojumiem, veselības aprūpi, izglītības jomu, sociālajiem pakalpojumiem, informācijas apriti u.c. tēmām. Aptaujas rezultāti tiks izmantoti pašvaldības darba uzlabošanai un lēmumu pieņemšanai par novada attīstību.

Izlases veidā pētījumā tiks aicināti piedalīties 400 Tukuma novada iedzīvotāji. Jāatzīmē, ka šajā pētījumā tiks izmantota nejaušā stratificētā izlase, lai iegūtie dati būtu reprezentatīvi. Tas nozīmē, ka īpaši sagatavoti pētījumu centra SKDS intervētāji, ievērojot noteiktu procedūru, nejaušības kārtā izvēlēsies noteiktas adreses (māju, dzīvokli) un vienam no mājsaimniecības locekļiem lūgs piedalīties aptaujā.

Aptauja notiks pie iedzīvotājiem mājās, darbdienu vakaros un brīvdienās. Intervētājiem ir pētījumu centra izsniegta apliecība, kurā ir norādīts viņu vārds un uzvārds.

Aptauja ir anonīma, un tās rezultāti tiks publicēti tikai apkopotā veidā pašvaldības tīmekļu vietnē www.tukums.lvun informatīvajā izdevumā Tukuma Laiks.

Aicinām iedzīvotājus būt atsaucīgiem!

Neskaidrību gadījumā iespējams zvanīt uz pētījumu centru SKDS Santai Tionai vai Zandai Rutkovskai (telefons 67312876).

Pašvaldības kontaktpersona par iedzīvotāju aptauju: Dace Keirāne, Tukuma novada Domes Attīstības nodaļas projektu vadītāja, tālr.63107282, e-pasts:dace.keirane@tukums.lv.