Aktualitātes

Ņemot vērā, ka Tukuma novada Domes izsludinātajā iepirkumā “Ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Tukuma novada izglītības iestādēs” par labāko tika atzīts SIA “IRG” piedāvājums, ar Tukuma novada Domes lēmumu (prot.Nr.12, 6.§.) tika apstiprināts SIA “IRG” piedāvātais ēdināšanas pakalpojuma izcenojums Tukuma novada izglītības iestādēs.
No 2016.gada 1.oktobra pirmsskolas vecuma bērniem maksa par brokastīm ir 0,71 euro, par pusdienām – 1,31 euro, bet par launagu – 0,63 euro. Maksa par kompleksajām pusdienām 1.–12. klašu skolēniem ir 1,42 euro, bet 1.–4.klašu skolēniem par launagu – 0,65 euro.
SIA “IRG” no 2016.gada 1.oktobra ēdināšanas pakalpojumu nodrošina Tukuma Raiņa ģimnāzijā, Tukuma 2. vidusskolā, Zemgales vidusskolā, Irlavas vidusskolā, Tukuma E. Birznieka-Upīša 1.pamatskolā, Tukuma 2.pamatskolā, Tukuma 3.pamatskolā, Pūres pamatskolā (t.sk. Jaunsātu filiālē), Sēmes sākumskolā; Tukuma pirmsskolas izglītības iestādē “Pasaciņa”, Tukuma pirmsskolas izglītības iestādē “Vālodzīte”, Tukuma pirmsskolas izglītības iestādē “Lotte”, Tukuma pirmsskolas izglītības iestādē “Pepija”, Slampes pirmsskolas izglītības iestādē “Pienenīte” un Irlavas pirmsskolas izglītības iestādē “Cīrulītis” (t.sk. Lestenes grupā „Ķausis”).