Aktualitātes

2016.gada 9.decembrī plkst.19.00 Slampes Kultūras pilī notiks svinīgs pasākums par godu Zemessardzes 51.kājnieku bataljona dibināšanas 25.gadadienai.
Pasākumā piedalīsies Zemessardzes komandieris, Zemessardzes 4.brigādes komandieris, Zemessardzes 4.brigādes bataljona komandieri, bijušie Zemessardzes 51.kājnieku bataljona, 42.kājnieku bataljona komandieri un profesionālā dienesta karavīri, kā arī sadarbības partneri. Galvenie pasākuma dalībnieki ir Zemessardzes 51.kājnieku bataljona zemessargi un veterāni.
Pasākuma svinīgajā daļā tiks pasniegti Aizsardzības ministra, Latvijas Republikas Zemessardzes komandiera, Zemessardzes 4.brigādes un bataljona apbalvojumi “Par teicami un godprātīgu dienestu”. Apsveikumus zemessargiem nodos arī Dobeles pašvaldības un Tukuma novada pašvaldības pārstāvji, tostarp tiks pasniegts Tukuma novada Domes apbalvojums “Tukuma novada Domes Pateicības raksts” Jānim Palkavniekam un Olgai Suitumai par Tukuma novada tēla popularizēšanu un patriotisma veicināšanu, sadarbojoties ar Tukuma novada Zemessargiem.