Aktualitātes
Spāru svētki Tukuma 3. pamatskolas sporta zālei un stadionam

1 SIA Selva Būve foto
Šodien, 2018. gada 16. janvārī, objektā “Tukuma 3. pamatskolas sporta zāle un stadions” tika svinēti Spāru svētki.

Spāru svētku ceremonijā piedalījās: Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans, priekšsēdētāja vietnieki un pašvaldības administrācijas darbinieki, SIA “Selva Būve” valdes priekšsēdētājs Rolands Orlovskis, projekta vadītāji, celtnieki, kā arī citas projektā iesaistītās personas. (Foto)


Pasākuma laikā SIA “Selva Būve” valdes priekšsēdētājs Rolands Orlovskis pateicās būvniekiem un visiem būvniecības procesā iesaistītajiem par līdz šim paveikto darbu un novēlēja veiksmīgu darbu finišu: “Spāru svētki ir viens no skaistākajiem brīžiem ikvienā būvniecības procesā – līdz ar spāru uzsliešanu ēka iegūst kopskata veidolu. Mēs strādājam ar pārliecību – visu, ko būvējam šodien, mēs būvējam nākotnei un esam apņēmības pilni strādāt tālāk. Ticam, ka jaunā sporta būve dos papildu impulsu sporta attīstībai Latvijā, tā būs kvalitatīva būve, kur sportot jaunajiem sportistiem, uzlabot savus sasniegumus sportā un, iespējams, kļūtu par jauniem olimpiskajiem čempioniem.”

Savukārt Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans savā uzrunā pauda gandarījumu un pateicību, ka nu objektā smagākie darbi ir padarīti: “Aizvadītais gads ir pagājis saspringtā darbā visiem objektā iesaistītajiem – projektētājiem, ekspertiem, projektu vadītājiem, bet pats galvenais – būvniekiem. Tagad palikuši vien apdarināšanas darbi, lai jauno būvi varētu nodot izmantošanai Tukuma Sporta skolai, jauniešiem, bērniem un citiem sportot gribētājiem. Paldies tiem īstajiem darītājiem, kas paveikuši šos darbus, ko mēs šobrīd redzam! Paldies arīSIA “Selva Būve” vadībai un būvdarbu vadītājiem un visiem pārējiem, kas iesaistīti šī objekta tapšanā! Lai arī turpmāk darbi rit raiti un rezultāts taptu kvalitatīvs, drošs un vizuāli pievilcīgs!

Kā jau iepriekš ziņots, vienošanās starp Tukuma novada Domi un SIA “Selva Būve” par Tukuma 3. pamatskolas sporta zāles un stadiona būvniecību tika noslēgta 2016.gada 1.decembrī, bet būvdarbi uzsākti 2017.gada janvārī. Projektā paredzēts uzbūvēt jaunu sporta halli, kas savienota ar skolas ēku, rekonstruēt stadionu, izbūvējot mākslīgā seguma futbola laukumu, skrejceļu un ierīkojot vingrošanas iekārtas. Teritorijai paredzēts plašs auto stāvlaukums un labiekārtota teritorija ar bērnu rotaļu iekārtām.Jaunais objekta nodošanas datums pēc notikušām izmaņām projekta gaitā šobrīd tiek saskaņots.

Fotogalerija no Spāru svētkiem skatāma šeit

Informāciju sagatavoja:
Irēna Simplinska, SIA “Selva Būve” Sabiedrisko attiecību speciāliste
Anda Kubiliusa, Tukuma novada Domes Sabiedrisko attiecību speciāliste