Pašvaldība
DPD Latvija brīdina par iespējamu sūtījumu sastrēgumu

 ARM9462 Edit
Līdz ar straujo sūtījumu apjoma pieaugumu, starptautiskais sūtījumu piegādes uzņēmums DPD Latvija brīdina par iespējamu sūtījumu kavēšanos. Turpinoties Covid-19 pandēmijas ierobežojumiem un iestājoties pavasarīgi siltajam laikam, martā strauji pieaudzis sūtījumu apjoms. 

Tukumā šobrīd noslogotākais Paku Skapis ir Paku Skapis TC Rimi Tukums. DPD Latvija aicina Tukuma novada iedzīvotājus izmantot arī kādu no šiem Pickup punktiem:

  • Paku Skapis Maxima XX Tukums
  • Paku Bode VIRŠI Tukums
  • Paku Bode Circle K Tukums

Izvēloties šos Pickup punktus, DPD Latvija spēs nodrošināt ātrāku paku piegādi.

Šobrīd DPD Latvija sūtījumu piegādi nākamās dienas laikā nodrošina vidēji 82% gadījumu, bet sūtījumu sastrēguma gadījumos piegāde tiek nodrošināta vienas līdz četru darba dienu laikā.

Lai nodrošinātu augošo sūtījumu apjomu apstrādi un piegādi, DPD Latvija veicis vērienīgas investīcijas Pickup paku skapju tīkla infrastruktūras paplašināšanā, kā arī piesaistījis papildus darbaspēku, izveidojot vairāk nekā 150 jaunas darba vietas. Operatīvai sūtījumu apstrādei ir iznomātas papildus noliktavas telpas, kā arī paplašināts autoparks ar jauniem elektroauto, nodrošinot videi draudzīgu sūtījumu piegādi.  

DPD Latvija aicina klientus būt saprotošiem par iespējamo sūtījumu piegāžu kavēšanos un laicīgi izņemt jau pienākušos sūtījumus no pašapkalpošanās paku skapjiem, lai veicinātu operatīvu sūtījumu apriti.

Uzziņai:

Dita Mirbaha, Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja,

Mob. tālr. +371 25623323, dita.mirbaha@dpd.lv  

tukums