Pašvaldība
Par paveikto starp novada Domes sēdēm

IMG 3890

Vakar, 16.februārī, oficiāli tika atklāta uzņēmuma "Lindström" jaunā darba tērpu rūpnīca (Foto).

Rūpnīcas atklāšanā piedalījās "Lindström" grupas prezidents un izpilddirektors Juha Laurio, rūpnīcas direktore Inga Jaakola, būvniecības kompānijas RERE GRUPA valdes priekšsēdētājs Guntis Āboltiņš-Āboltiņš, Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans un Somijas vēstnieks Latvijā Olli Kantanens. 

Patlaban rūpnīcā ir nodarbināti 100 darbinieki, šogad darbinieku skaitu plānots palielināt līdz 120. Rūpnīca sniegs pakalpojumus klientiem visā Ziemeļeiropā. Rūpnīcas būvniecību veica "RERE grupa". Jaunās rūpnīcas platība ir vairāk nekā 3000 kvadrātmetri, tai apkārt gandrīz 5000 kvadrātmetri zaļas teritorijas ar gājēju ceļiem. Fabrikā ir vismodernākā tehnika, kas nodrošina visaugstākās kvalitātes ražojumus, kā arī izcilus darba apstākļus tās darbiniekiem.

Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans pauda gandarījumu par paveikto:

“Tukuma novada pašvaldība ir gandarīta, ka Lindström jaunā un modernā darba tērpu fabrika tiek atvērta tieši Tukumā. Pateicoties jaunās ražotnes izveidošanai, pašvaldība varējusi spert krietnu soli tuvāk novada stratēģiskās attīstības mērķiem, kas saistīti ar konkurētspējīgas uzņēmējdarbības sekmēšanu, īpaši rūpniecībā un loģistikā – attīstās rūpniecība, rodas jaunas darba vietas, tiek vairota iedzīvotāju labklājība. Pateicoties šīs ražotnes celtniecībai, pašvaldība apgūst arī Eiropas struktūrfondu līdzekļus, tiek īstenots projekts "Degradētās teritorijas sakārtošana zonā Melnezera iela – Laustiķis", lai sakārtotu infrastruktūru un nodrošinātu pilsētas izaugsmi. Pašvaldības vārdā novēlu turpināt augt, attīstīties un kopā veidot jaunas sadarbības iespējas."

Informāciju sagatavoja

Dace Laukmane 

sabiedrisko attiecību speciāliste

tālr. 63107281