Pašvaldība

Tukuma novada Izglītības pārvalde uzsāk īstenot Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2018. gadam valsts budžeta finansētu projektu “JUP: jaunietis – uzņēmējs – pašvaldība”.
Projekta mērķis ir uzsākt un veicināt dialogu starp uzņēmējiem un pašvaldību, lai sniegtu iespēju jauniešiem vecumā no 14 līdz 19 gadiem (skolēniem) iegūt praktiskās iemaņas un zināšanas uzņēmumu vidē, dodot arī iespēju vasaras periodā uzņēmumā strādāt. Projekta aktivitātes – pašvaldības pārstāvju un uzņēmēju tikšanās, uzņēmēju aptaujas, aktivitātes jauniešu iesaiste projektā, nodarbības jauniešiem, jauniešu praktiskā darbošanās uzņēmumos un izvērtēšanas pasākums.


Projekts sākotnēji iecerēts kā pilotprojekts, kurš īstenošanas laikā tiks izvērtēts un pilnveidots, lai uz tā bāzes veidotu ikgadējo programmu jauniešu (skolēnu) praktisko iemaņu apguvei un nodarbinātības veicināšanai uzņēmumos.
Projekta ideja radās forumā “Jauniešu un politikas veidotāju dialogs Tukuma novadā”, kas norisinājās 2018 gada 18.janvārī Tukumā.
Projekta īstenošanas laiks ir no 2018. gada 1. jūnija līdz 2019. gada 31.maijam.

Ieva Upesleja
Projektu koordinē Tukuma novada Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciāliste
Tālr.: 29191694, e-pasts: ieva.upesleja@tukums.lv

lOGO VISI