Pašvaldība
Liepu ielā 3, Tumē daudzdzīvokļu ēkas iedzīvotāji ir pieņēmuši vienbalsīgu lēmumu energoefektivitātes uzlabošanu savai ēkai

Tukums header one line 2 1030x176
Pagājušās nedēļas nogalē Tukumā, no 13. līdz 15. jūlijam, norisinājās Rožu svētki. Svētku ietvaros apmeklētājiem bija iespēja apmeklēt “Accelerate Sunshine” (ID 754080) projekta partnera - Tukuma novada pašvaldības - informatīvo telti “Dod mājai otru dzīvi”, kurā interesentiem bija lieliska iespēja uzzināt vairāk par visaptverošu daudzdzīvokļu ēku atjaunošanu.

Informatīvajā teltī Tukuma novada Domes energosistēmu inženieris Toms Akmentiņš informēja telts apmeklētājus par daudzdzīvokļu ēku visaptverošas atjaunošanas iespējām, kā arī finansiālo atbalstu, ko sniedz Tukuma novada pašvaldība Eiropas Savienības līdzfinansētā projekta “ACCELERATE SUNSHINE” ietvaros.

Svētku apmeklētāji bija ieradušies kā no Tukuma novada, tā arī no tālākām pilsētām - Jelgavas, Rīgas, Talsiem, Kuldīgas, Saldus, Kandavas.
Papildus informācijai par visaptverošas ēkas atjaunošanas iespējām, ikviens apmeklētājs varēja saņemt informatīvos materiālus, kā arī pieteikt savu daudzdzīvokļu ēku termogrāfijas pārbaudei, kas ir plānota jau šī gada oktobrī. Atgādinām, ka ikviens interesents ir aicināts pieteikt savu ēku termogrāfijas pārbaudei līdz 1. augustam.

Bez iepriekšminētā, ikviens telts apmeklētājs varēja piedalīties arī uzņēmuma Elektrum rīkotajās aktivitātēs, kā arī iegūt jaunāko informāciju par uzņēmuma tehnoloģiskajiem sasniegumiem.

Lai uzzinātu vairāk informāciju par daudzdzīvokļu ēku visaptverošās atjaunošanas iespējām Tukumā, aicinām sazināties ar Tukuma novada Domes energosistēmu inženieri Tomu Akmentiņu, zvanot uz mob. tālr. +371 2044 3312 vai rakstot uz e-pastu toms.akmentins@tukums.lv.