Pašvaldība
Pūres iedzīvotāji ir vienu soli tuvāk visaptverošajai daudzdzīvokļu ēku atjaunošanai

acceleratepure
Projekta “Accelerate SUNShINE” ietvaros 2. un 3. oktobrī Pūre norisinājās otrās daudzdzīvokļu ēku īpašnieku kopsapulces no Abavas ielas 2, Pūre 23, Pūre 24 un Pūre 25. Iedzīvotāji tika informēti par tehniskā apsekojuma, energoaudita un energoefektivitātes pasākumu ekonomisko aprēķinu rezultātiem.

Ar izstrādāto dokumentu rezultātiem klātesošos iepazīstināja nevalstiskās organizācijas “Ēku saglabāšanas un energotaupības birojs” līdzdirektors Arnis Lelītis un SIA “Renesco” pārstāvis Dzintars Jaunzems.

            Daudzdzīvokļu ēku īpašnieki no Abavas ielas 2 un Pūre 23 ir piekrituši izstrādāt nepieciešamo tehnisko dokumentāciju visaptverošajai ēku atjaunošanai.

            Daudzdzīvokļu ēku īpašnieki no Pūre 24 un Pūre 25 ir pauduši pozitīvu viedokli ēku tehniskās dokumentācijas izstrādei, lai spertu vienu soli tuvāk iecerētajam - sakārtotam, energoefektīvam un drošam mājoklim. 2/3 no daudzdzīvokļu ēku īpašniekiem ir nepieciešamas rakstveidā piekrist tehniskās dokumentācijas izstrādei.

            Plašāka informācija par projektu pieejama tīmekļa vietnē: http://sharex.lv/wp/tukums/

Ja vēlaties iegūt vairāk informācijas par projektu, aicinām sazināties ar Tukuma novada Domes Energopārvaldnieku Tomu Akmentiņu, rakstot e-pastu: toms.akmentins@tukums.lv.

Informējam, ka Tukuma novada Dome iesaistās Eiropas Savienības Pētniecības un inovāciju programmas “Apvārsnis 2020” projektā “Accelerate SUNShINE”, granta līguma nr. 754080, lai veicinātu daudzdzīvokļu māju visaptverošu atjaunošanu. Projekta ietvaros iedzīvotājiem tiek piedāvāta jauna pieeja namu visaptverošā atjaunošanā – izmantojot energoefektivitātes, līgumu jeb EPC, kuru noslēdz ar uzņēmumu, kas veic visaptverošu mājas atjaunošanu, nodrošinot līdz 20 gadu garantiju veiktajiem darbiem.accelerate