Pašvaldība
Piesakies par mentoru projektā “JUP:jaunietis-uzņēmējs-pašvaldība”!

MENTORI web
Ja esi ar pozitīvu attieksmi pret jauniešiem, spēj būt empātisks un atbalstošs un Tev patīk projekta "JUP: jaunietis-uzņēmējs-pašvaldība" ideja, piesakies un kļūsti par mentoru!

Projektā piedalīsies 20 jaunieši un 4 mentori, kuru uzdevums būs atbalstīt jauniešus laikā, kad viņi gūs praktisko pieredzi uzņēmumos. Mentoringa periods no 2018. gada decembra līdz 2019. gada maijam.

Plašāka informācija un mentoru pieteikšanās līdz 11.novembrim, aizpildot anketu:  http://ejuz.lv/jupmentors

Projekta "JUP:jaunietis-uzņēmējs-pašvaldība" mērķis ir uzsākt un veicināt dialogu starp uzņēmējiem un pašvaldību, lai sniegtu iespēju jauniešiem vecumā no 16 līdz 19 gadiem iegūt praktiskas iemaņas un zināšanas uzņēmumu vidē, ar mērķi dot iespēju viņiem strādāt vasaras periodā. Dalība projektā jaunietim palīdzēs gūt priekšstatu par dažādām profesijām, kā arī palīdzēs izvēlēties tālāko izglītību un nākotnes profesiju. 

Par projektu lasi arī: www.tukumajauniesucentrs.lv 

 Projektu "JUP:jaunietis-uzņēmējs-pašvaldība" īsteno Tukuma novada Izglītības pārvalde sadarbībā ar Tukuma novada Domi Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2018. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros