Pašvaldība
Slampes PII "Pienenītei" aizritējusi 50. gadadiena

IMG 1379 3
Balts un puteņains 7. decembra rīts pārsteidza mājiniekus un viesus, kuri pulcējās ilgi gaidītam un priecīgam notikumam - svinīgajam pasākumam par godu Slampes pirmsskolas izglītības iestādes "Pienenīte" 50. gadadienai. Gatavošanos jubilejai bērni un darbinieki uzsāka pavisam neilgi pēc Latvijas simtgades svinībām. Svinību zāle tika saposta, greznota un ieguva vizuālas pārmaiņas - kļuva par īstu "Pasaku pili". Tika darināti arī jauni un glīti tērpi, kam tika pieskaņoti skaisti pērlīšu vainagi. 

PII „Pienenīte” 50 gadu jubilejā pulcējās tagadējie un bijušie darbinieki, kā arī bija sabraukuši daudz svētku viesi. Visus priecēja un jauku noskaņu dāvāja bērnu un "Pienenīte" darbinieku ansambļi ar jaukām un sirsnīgām dziesmām. Kā pasaka tika izklāstīta PII "Pienenīte” vēsture laiku griežos no pašiem pirmssākumiem (1968. gada) līdz mūsdienām. 

Šajās nozīmīgajās "Pienenītes" jubilejas svinībās tika godinātas visas bijušās pirmsskolas izglītības iestādes vadītājas - Silvija Adiņa, Zanta Blaua, Ausma Beiere, Elma Šubevica un Dace Bičole.

Šobrīd PII "Pienenīte" zinības apgūst un rotaļājas 81 audzēknis 4 grupiņās un strādā 23 darbinieki.