Pašvaldība
Ikviens interesents tiek aicināts uz pirmajām Energodienām Tukumā

energodiena 1 tukums 1
Tukuma novada zaļi domājošās ģimenes, būvniecības nozares speciālisti un citi interesenti tiek mīļi gaidīti pirmajās Energodienās Tukumā, kas norisināsies 25. maijā, no plkst. 10.30 līdz 16.00, Tukumā, kur Latvijas nozares būvniecības un energoefektivitātes eksperti pulcēsies vienuviet!

Energodienu ietvaros "Elektrum", finanšu institūcijas "Altum" un pašvaldību pārstāvji piedalīsies paneļdiskusijā un dalīsies viedoklī, kāpēc iedzīvotājiem ir nepieciešams pieņemt lēmumu par savas daudzdzīvokļu ēkas atjaunošanu jau šodien! Papildus iepriekšminētajam, interesenti varēs uzzināt, cik liels finansiālais atbalsts iedzīvotājiem ir pieejams savas ēkas atjaunošanai finanšu institūcijas "Altum" un projekta "Accelerate SUNShINE" programmas ietvaros!

Pasākumā pārsteigumu netrūks! Energodienu apmeklētājiem tiks dota vienreizēja iespēja iepazīsties ar vienu no vērienīgākajiem veiksmes stāstiem Latvijā, ar ko dalīsies atjaunotās Salaspils ēkas, Daugavas ielā 2 vecākā Olga Brūvere. Un papildus visam iepriekšminētajam, Energodienu ietvaros ir ieplānoti daudzi citi pārsteigumi, kas neatstās vienaldzīgu nevienu apmeklētāju!

Tiekamies Energodienās jau pēc trīs nedēļām!