Pašvaldība
Piesakies un kļūsti par Tukuma novada gada jaunieti 2019!

Gada jaunietis afisa 2019
Lai veicinātu jauniešu iniciatīvu un līdzdalību novada sabiedriskajā dzīvē, atbalstītu viņu izaugsmi un novērtētu viņu sasniegumus, Tukuma novada Multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs jau otro gadu pēc kārtas organizē konkursu “Tukuma novada gada jaunietis 2019”.

Lai piedalītos konkursā un pretendētu uz gada jaunietis titulu no 2019. gada 6. decembra līdz 2020.gada 6. janvārim ir jāiesniedz pieteikums, sūtot elektroniski uz e-pastu: izglitiba@tukums.lv vai iesniedzot to Tukuma novada Izglītības pārvaldē, Šēseles ielā 3, Tukumā.

Pieteikumu konkursam var iesniegt pats dalībnieks, viņa vecāki, draugi, skolotāji, nevalstisko organizāciju pārstāvji, sabiedriskās organizācijas, pašvaldības iestādes.

Konkursa dalībnieki tiks vērtēti 3 dažādās vecuma grupās – 13 līdz 15 gadi, 16 līdz 18 gadi un 19 līdz 25 gadi.

Konkursa žūrija vērtēs jauniešu aktivitāti skolēnu pašpārvaldē vai biedrībās, vai jauniešu organizācijās, vai neformālajās interešu grupās, iesaistīšanos valsts un pašvaldības lēmumu pieņemšanas procesos, aktīvu darbošanos pilsētas tēla veidošanā un attīstībā, piedalīšanos projektu, iniciatīvu izstrādē un īstenošanā, kultūras, sporta un sabiedrisko pasākumu organizēšanā un īstenošanā, kā arī jaunieša dalību starptautiskos jauniešu projektos, iesaistīšanos brīvprātīgā darba veikšanā, pozitīva jaunieša tēla veidošana, ar savu piemēru iedvesmojot vienaudžus.

Esi aktīvs!

Novērtē darbīgus, radošus un aktīvus jauniešus!

Piesaki jaunieti konkursam “Tukuma novada gada jaunietis 2019”!

KONKURSA NOLIKUMS

PIETEIKUMA ANKETA