Pašvaldība
LEADER projektu konkursa 10.kārtas projektu vērtējumi

Leader
Līdz 28.aprīlim biedrībā „Kandavas Partnerība” varēja iesniegt projektus uzņēmējdarbības aktivitātē, izsludinātās LEADER projektu konkursa 10.kārtas ietvaros. Projektus varēja iesniegt 1.Rīcībā “Atbalsts uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai”. Šajā kārtā izsludinātais kopējais finansējums bija 93296,65 EUR apmērā no Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA).


Kandavas Partnerībā tika saņemti 6 projektu iesniegumi ar kopējo pieprasīto ELFLA finansējumu 123944,43 EUR apmērā. Projektus iesnieguši Kandavas Partnerības teritorijā esošie un topošie uzņēmēji no Kandavas, Vānes un Matkules pagastiem, Jaunpils un Pūres pagasta.
Iesniegtos projektus viena mēneša laikā ir jāizvērtē Kandavas Partnerības LEADER projektu Vērtēšanas komisijai atbilstoši Kandavas Partnerības attīstības stratēģijas projektu vērtēšanas kritērijiem un Kandavas Partnerības SVVA Padomei ir jāpieņem lēmums par projektu apstiprināšanu vai noraidīšanu. Pēc tam projekti, tālākai izvērtēšanai, tiek iesniegti Ziemeļkurzemes reģionālajā lauksaimniecības pārvaldē.

Sagatavoja: biedrības “Kandavas Partnerība” vadītāja Inta Haferberga