Pašvaldība
13. jūnijā gaidāmas izmaiņas gandrīz 200 reģionālo autobusu maršrutos

autobuss
Ņemot vērā, ka 2020. gada 22. jūnija darba diena ir pārcelta uz sestdienu, 13. jūniju, šajā dienā gaidāmas izmaiņas gandrīz 200 reģionālo autobusu maršrutu. Daļā maršrutu autobusi kursēs saskaņā ar darba dienas kustības sarakstu, un tas nozīmē, ka vairākos maršrutos reisu skaits palielināsies, bet citos to skaits tiks samazināts. Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus pirms brauciena atkārtoti pārbaudīt aktuālo autobusu kustības sarakstu mājaslapā www.atd.lv sadaļā Kustības saraksti vai portālā 1188.

Izmaiņas gaidāmas maršrutos, ko apkalpo 13 dažādi pārvadātāji: AS “Nordeka”, SIA “AIPS”, SIA “Gulbenes autobuss”, SIA “Jelgavas autobusu parks”, SIA “Madonas ceļu būves SIA”, SIA “Migar”, SIA “Tukuma auto”, SIA “VTU Valmiera”, AS “Liepājas autobusu parks”, SIA “Ventspils reiss”, SIA “Aiva auto”, SIA “Jēkabpils autobusu parks”, SIA “Sabiedriskais autobuss”.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu, atgādinot, ka statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits. Par konstatētiem biļešu tirdzniecības pārkāpumiem pasažieri var ziņot mūsu kontrolieriem jebkurā diennakts laikā, sūtot īsziņu vai zvanot pa tālruni 27776621.