Pašvaldība
Kurzemes reģiona biznesa kluba pasākumā spriež par biznesa produktivitāti un stratēģiju reģionā

LTRK 2020
Trešdien, 1. jūlijā, Tukuma pilsētas z/s “Mazburkas” konferenču telpā aizvadīts Kurzemes reģiona biznesa kluba pasākums, kurā tika apspriestas uzņēmējiem aktuālas tēmas.

Biznesa kluba pasākumā uzstājās AS Swedbank Uzņēmumu naudas pārvaldības speciāliste Baiba Auziņa, kura klātesošos iepazīstināja ar prezentāciju par tematu "Kā e-komercija var palīdzēt pārdzīvot COVID-19", savukāŗt EXPgroup vadītāja, personālvadības eksperte Ilva Bērziņa uzstājās ar prezentāciju "Kā turpināt strādāt un saprast no kādām funkcijām, izmaksām, darbībām patlaban atteikties, lai turpinātu sasniegt rezultātu?" Biznesa trenere, vadītāju un komandu kouča pārstāve Biznesa kluba dalībniekus iepazīstināja ar to, kā veidot prognozes un pieņemt lēmumu par labākajām izvēlēm biznesam neskaidros un mainīgos apstākļos.

Pasākuma laikā uzstājās Tukuma novada priekšsēdētājs Normunds Rečs, kurš uzsvēra: "Tagad, kad infekcija ir apturēta, svarīgi ir atkal radīt sociālo un ekonomisko aktivitāti iedzīvotāju vidū, no kuras ieguvēji būs visi - kā iedzīvotāji, tā uzņēmēji, tā arī pašvaldība. Tukuma novada pašvaldība ekonomiskās aktivitātes paaugstināšanai pēckrīzes periodā šovasar piedāvā savu pasākumu programmu "Tiekamies Tukumā". Šī pasākumu plāna mērķis ir ne tikai būt kā alternatīvai populārajiem Rožu svētkiem, kurus mums nācās pārcelt uz nākamo gadu. Mērķis ir plašāks - atjaunot iedzīvotāju sociālo aktivitāti un līdz ar to ekonomisko aktivitāti Tukuma novadā. "

Paldies vairāk nekā 40 uzņēmumu vadītājiem un LTRK sadarbības partneriem, kas apmeklēja pasākumu.