Pašvaldība
SIA “Tukuma ūdens” rēķinu saņemšana būs pieejami Bill.me vietnē

Billme 3screens
Turpinot SIA “Tukuma ūdens” pakalpojumu kvalitātes attīstību, informējam, ka, sākot ar 2020. gada augustu, saņemt rēķinus un nodot skaitītāju rādījumus elektroniski būs iespējams tiešsaistes norēķinu vietnē Bill.me.


Bill.me ir viens no efektīvākajiem un drošākajiem rīkiem, kas nodrošina ātru un ērtu rēķinu un informācijas apmaiņu. Izmantojot šo vietni, ir pieejamas tādas iespējas un priekšrocības kā:


> Rēķinu saņemšana un pārskats;
> Rēķinu apmaksa;
> Skaitītāju rādījumu nodošana;
> Operatīva saziņa ar SIA Tukuma ūdens;
> Bill.me mobilā lietotne.

Bill.me atbilst Eiropas Savienības Vispārīgajai datu aizsardzības regulai un Visa un MasterCard maksājumu drošības standartiem. Vairāk informācijas par Bill.me platformas priekšrocībām un pakalpojumiem Jūs varat atrast tīmekļa vietnē www.bill.me.


Visi klienti, kuri jau izmanto savu e-pastu ikmēneša rēķinu saņemšanai un saziņai ar SIA Tukuma ūdens, saņems reģistrācijas saiti.


Klientus, kas pašreiz neizmanto e-pastu saziņai ar SIA “Tukuma ūdens”, aicinām uz e-pasta adresi info@tukumaudens.lv iesūtīt šādu informāciju: vārds, uzvārds, īpašuma adrese un līguma numurs, lai turpmāk varētu izmantot tiešsaistes norēķinu un komunikācijas platformas priekšrocības.

Reģistrācija, rēķinu saņemšana un rādījumu nodošana vietnē ir BEZ MAKSAS.


SIA “Tukuma ūdens” administrācija.