Pašvaldība

Bezmaksas hokeja nodarbiba berniem 25082020Šo sestdien, 29. augustā, Latvijas Hokeja federācija organizē vēl nebijušu pasākumu Latvijas hokejā – “Maxima” Hokeja dienu. Tās ietvaros Tukuma ledus halle sniegs iespēju ikvienam zēnam vai meitenei vecumā līdz 12 gadiem pirmo reizi uzkāpt uz slidām un iemēģināt sevi hokejista lomā. Pasākums tiek organizēts uzņēmuma “Maxima Latvija” un Latvijas Hokeja federācijas sadarbības ietvaros.

Sestdien no plkst. 10:00 līdz 12:00 ledus hallēs visā Latvijā bērniem būs nebijusi iespēja izmēģināt savus spēkus hokejā, lai iespējams atklātu sevī jaunu talantu un uzsāktu treniņu gaitas hokejā. Hallēs bez maksas tiks nodrošināts gan hokeja pamatinventārs, gan treneru kolektīvs, kas palīdzēs bērniem uzsākt pirmās gaitas uz ledus, kā arī informēs par kluba aktivitātēm. “Maxima” Hokeja dienas mērķis ir vairot bērnu hokeja popularitāti Latvijā, kā arī aicināt bērnus iepazīt savai dzīvesvietai tuvākās hokeja skolas un klubus un radīt interesi par vēl neizmēģinātu sporta veidu.

“Šāda mēroga pasākums Latvijā būs pirmo reizi, kad teju visā valstī vienlaikus jebkuram bērnam būs iespēja iepazīt hokeju pa īstam – uzvilkt inventāru, spert pirmos soļus uz ledus un iepazīt sev tuvāko sporta klubu, lai, iespējams, jau tuvākā nākotnē pievienotos lielajai un draudzīgajai Latvijas hokeja ģimenei. Pats grūtākais hokeja gaitu uzsākšanā ir spert pirmo soli. Šī ir lieliska iespēja ikvienam!” stāsta Latvijas Hokeja federācijas sporta menedžeris Jānis Straupe.

“Mēs iestājamies par veselām un aktīvām ģimenēm – gribam redzēt Latvijā veselākus, pašpārliecinātākus un mērķtiecīgākus bērnus. Tieši tādēļ aktīvi atbalstām bērnu un jauniešu sporta attīstību Latvijā, tostarp kopā ar Latvijas Hokeja federāciju rūpējoties par hokeja treniņu procesa pilnveidošanu un sporta veida pieejamības veicināšanu. Ceram, ka arī “Maxima” Hokeja diena visā Latvijā mudinās bērnus izmēģināt savas prasmes uz slidām, un, iespējams, jau nākamajā sezonā ļaus papildināt mūsu jauno hokejistu rindas ar vēl neatklātiem talantiem!” dalās uzņēmuma „Maxima Latvija” valdes loceklis Jānis Vanags.

 

Bezmaksas hokeja izmēģinājuma nodarbība notiks šo sestdien, 29. augustā, no plkst. 10:00 līdz 12:00 Tukuma ledus hallē, Stadiona ielā 3. Sīkāka informācija: 28604949.

Papildu informācija:

Jānis Straupe

Latvijas hokeja federācijas sporta menedžeris

Tālr.: 29667658

e-pasts: janis.straupe@lhf.lv

www.lhf.lv

 

Liene Dupate-Ugule

„Maxima Latvija” Komunikācijas vadītāja

Tālr. 26425420

e-pasts: liene.dupate@maxima.lv

www.maxima.lv