Pašvaldība
Vēl var pieteikties konkursam "Radi Tukumam 2020"

TukumsRadi 2020
Vēl līdz 15.oktobrim ir atvērta pieteikšanās Tukuma novada Domes uzņēmējdarbības projektu atbalsta konkursam – "Radi Tukumam 2020".

Konkursa mērķis ir: atbalstīt iniciatīvas - mākslā un kultūrā, izglītībā un tūrismā, digitālajās un radošajās industrijās, kas atbilst uzņēmējdarbības pamatprincipiem, nodrošina jaunu produktu un pakalpojumu radīšanu Tukuma pilsētā. Uz grantu jeb Tukuma novada Domes finansējumu, kuru projekta veiksmīgas realizācijas gadījumā nav jāatmaksā, var pretendēt uzņēmējdarbības projekti visās mērķī minētajās jomās vai saistībā ar šīm jomām.

Konkursa nolikums šogad paredz atbalstīt tikai projektus Tukuma pilsētā. Kā arī vērtēšanā prioritāte tiks dota tiem pretendentiem, kuru idejas ir iecerēts īstenot un realizēt Tukuma pilsētas vēsturiskā centra aizsardzības zonas robežās saskaņā ar Tukuma novada teritorijas plānojumu 2011.- 2023. gadam vai kuru mērķis būs izveidot vai attīstīt kopstrādes telpas dažāda veida speciālistiem, kas kalpotu arī kā telpas pasākumiem, izglītojošiem semināriem uzņēmējiem, dažādu jomu speciālistiem un citām organizācijām.

Kopējais granta fonds konkursā ir 8480,00 eiro, kur viena projekta īstenošanai iespējams saņemt finansējumu līdz 3000 eiro. Kā arī pretendentam jāparedz savs līdzfinansējums vismaz 20% apmērā.
Granta apguves maksimālais termiņš ir 12 (divpadsmit) mēneši no līguma noslēgšanas brīža, kuru laikā jāsasniedz arī projektam nospraustie mērķi.

Konsultācijas par pieteikšanos grantu konkursam "Radi Tukumam 2020" var saņemt pie Tukuma novada Domes projektu vadītāja Artūra Doveika pa tālruni 63107284, mob. 26197340, e-pastu: arturs.doveiks@tukums.lv vai klātienē Talsu ielā 4, iedzīvotāju pieņemšanas laikā pirmdienās no 14.00 līdz 18.00 un ceturtdienās no 8.00 līdz 12.00.

Konkursa nolikums (pieejams šeit)

  1. pielikums Projekta pieteikums
  2. pielikums Tāme
  3. pielikums Naudas plūsma
  4. pielikums Avansa pieprasījums
  5. pielikums Starpatskaites un Atskaites par piešķirtā Granta izlietojumu veidlapa
  6. pielikums Izmaksu deklarācija

Publicitātes plakāts (docpdf)