Jaunumi, ziņas

No 2015.gada 1.aprīļa AAS „Baltikums" Tukuma klientu apkalpošanas centrs, kas iepriekš atradās Pasta ielā 25, pārcelsies uz jaunām telpām - Lauku ielā 3 – iepretim Tukuma tirgum.
„Mēs esam priecīgi, ka nu būsim lielākās telpās, kas ļaus mums daudz ērtāk apkalpot klientus, kā arī klienti bez steigas varēs iepazīties ar esošajiem un jaunajiem apdrošināšanas pakalpojumiem. Tā kā mēs esam vienīgā apdrošināšanas kompānija Tukumā, kas strādās arī sestdienās, tad ļoti ceram, ka klienti novērtēs šo priekšrocību. Tāpat arī tuvumā esošais tirgus ļaus mūsdienās tik aizņemtajiem cilvēkiem vienā dienā gan sapirkt dažādus tirgus labumus, gan arī iegādāties nepieciešamo apdrošināšanu," stāsta Tukuma klientu apkalpošanas centra apdrošināšanas speciālistes Dzintra Zīverte un Gunita Kviese.
Atgādinām, ka pie mums joprojām varat apdrošināt savu auto (OCTA un KASKO), nekustamo īpašumu (piemēram, dzīvokli vai māju), kustamo īpašumu, ceļojumus, veselību, kā arī apdrošināties pret nelaimes gadījumiem.

Sīkāka informācija par AAS „Baltikums" piedāvātajiem pakalpojumiem – pa tālruni 26459447, e-pastu tukums@baltikums.lv , kā arī mājas lapā www.baltikums-online.lv

Tukuma klientu apkalpošanas centra (Lauku ielā 3) darba laiks darba dienās no 8:30 līdz 17:00, sestdienās no 9.00 līdz 13.00 . Esiet laipni gaidīti!

Informācijai: AAS „Baltikums" veiksmīgi darbojas Latvijas apdrošināšanas tirgū jau 17 gadus un piedāvā nedzīvības apdrošināšanas pakalpojumus. Šo gadu laikā uzņēmums ir veiksmīgi attīstījies un kļuvis par mūsdienīgu, dinamiski attīstošos apdrošināšanas sabiedrību, nodrošinot klientu apkalpošanu vairāk kā 35 Latvijas pilsētās un apdzīvotajās vietās.