Jaunumi, ziņas

Tukuma muzejs sadarbībā ar Tukuma Tūrisma informācijas centru un AS „Tukuma Piens” rīko foto konkursu jauniešiem no 8. līdz 12.klasei „Uz Tukumu pēc smukuma”. 

Konkursa mērķis ir atspoguļot Tukuma pilsētas skaistākās un vērtīgākās vietas, pilsētas kultūrvides izmaiņas laikā un telpā, kā arī veicināt jauniešu radošo aktivitāti.
Aicinām jauniešus līdz 2015.gada 25.maija plkst. 16:00 iesūtīt uz e-pastu tukums.lepojas@gmail.com Tukuma pilsētas skaistākās vietas fotogrāfiju kopā ar īsu pamatojumu „kādēļ šī vieta Tukumā ir visskaistākā?” (maksimums 1800 rakstu zīmes).


Konkursa labākie darbi tiks izstādīti Tukuma pilsētas vēstures muzejā „Pils Tornis” izstādē „Tukums lepojas”, kas tiks atklāta 2015.gada 25.jūlijā.
Visiem konkursa dalībniekiem, kuri savus darbus būs iesūtījuši atbilstoši konkursa nolikumam, būs iespēja saņemt veicināšanas balvas no AS „Tukuma Piens” . Savukārt, labāko darbu autoriem – galvenā balva - Aukstuma soma ar uzņēmumā ražoto produkciju.
Ar konkursa nolikumu var iepazīties Tukuma pilsētas vēstures muzejā „Pils Tornis” Tukumā, Brīvības laukumā 19a, Tukuma muzeja mājaslapā www.tukumamuzejs.lv vai šeit. Jautājumu gadījumā zvanīt +371 22334332, Silvai Vītolai (Tukuma muzeja projektu vadītāja).