Veselības veicināšanas projekts
Bezmaksas nometne personām ar invaliditāti

Projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/011 "Veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumu pieejamība Tukuma novadā, jo īpaši teritoriālās, nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus " ietvaros tiek organizēta nometne personām ar invaliditāti.

Nometnes mērķis: Veicināt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, socializāciju un veidot atbalsta sistēmu personām ar invaliditāti un viņu pavadoņiem, iesaistot nometnes dalībniekus radošās darbnīcās, sporta aktivitātēs, pārgājienos, nodarbībās un spēlēs.

Nometnes norises laiks un vieta: no 15.07. līdz 21.07.2019., kempings “Abragciems”, Engures novads.

Nometnes īstenotājs: Biedrība “Tukuma Aspazijas”

Nometnes tips: Diennakts nometne.

Nometnes veids: Slēgta nometne - iespēja pieteikties pieaugušajiem ar invaliditāti un viņu pavadoņiem, kuru dzīvesvieta deklarēta Tukuma novada pašvaldības administratīvajā teritorijā.

Nometnes vecums: Pieaugušie ar invaliditāti un viņu pavadoņi.

Pieteikšanās no 01.07.2019. līdz 05.07.2019. pie Guntas Kalviņas sazinoties pa tālruni +371 29516262 vai e-pastu: guntakalvina@inbox.lv

Pieteikumā jānorāda:

  • Pieaugušā ar invaliditāti vārds, uzvārds
  • Pieaugušā ar invaliditāti personas kods
  • Pieaugušā ar invaliditāti deklarētā dzīvesvietas adrese
  • Pavadoņa (likumiskā pārstāvja) vārds, uzvārds
  • Pavadoņa (likumiskā pārstāvja) kontaktdatui (tālruņa numurs; e-pasts)

Tukuma novada Dome pasākuma “Nometne personām ar invaliditāti” īstenošanas laikā iegūto personas datu apstrādi veiks tikai nometnes norises nodrošināšanai. Iegūtie personas dati tiks nodoti nometnes īstenotājam nometnes dokumentācijas sagatavošanai.

Nosūtot pieteikumu, pieaugušā dalībai nometnē pavadonis (likumiskais pārstāvis) piekrīt personas datu apstrādei

Darām Jums zināmu, ka, lai spētu nodrošināt efektīvu pasākuma “Nometne personām ar invaliditāti” īstenošanu, Tukuma novada Dome patur tiesības publicēt fotogrāfijas no pasākuma interneta vietnē www.tukums.lv.

ITN