Veselības veicināšanas projekts
Bezmaksas nometne bērniem no trūcīgām ģimenēm

Projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/011 "Veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumu pieejamība Tukuma novadā, jo īpaši teritoriālās, nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus " ietvaros tiek organizēta nometne bērniem no trūcīgām ģimenēm.

Nometnes mērķis: Veicināt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu bērnu un jauniešu vidū, attīstot pārliecību par savām spējām, uzlabojot fizisko sagatavotību, veidojot priekšstatu par dažādiem sporta veidiem, spēlēm, rotaļām, apgūstot veselīga uztura principus, iesaistot nometnes dalībniekus radošās darbnīcās, sporta aktivitātēs, pārgājienos, speciālās nodarbībās un spēlēs.

Nometnes norises laiks un vieta: no 18.08 līdz 24.08.2019, Kandavas novads, Vānes pagasts, Aizupe, “Saules villa”.

Nometnes īstenotājs: Biedrība Kjokušinkai karatē “Bushido” centrs

Nometnes tips: Diennakts nometne

Nometnes veids: Slēgta nometne - iespēja pieteikties 10-16 gadus veci bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, kuru dzīvesvieta deklarēta Tukuma novada pašvaldības administratīvajā teritorijā. Priekšroka tiek dota tiem bērniem, kas nav piedalījušies 2017. un 2018. gada nometnēs.

Nometnes vecums: 10-16 g.v. bērniem

Pieteikšanās no 25.07.2019 līdz 30.07.2019 pie Ivetas Rezevskas pa tālruni +371 29479062 vai e-pastu: iveta.rezevska@tukums.lv

Pieteikumā jānorāda:

  • Bērna vārds, uzvārds
  • Bērna personas kods
  • Bērna deklarētā dzīvesvietas adrese
  • Vecāka (likumiskā pārstāvja) vārds, uzvārds
  • Vecāka (likumiskā pārstāvja) kontaktdatui (tālruņa numurs; e-pasts)

Tukuma novada Dome pasākuma “Nometne bērniem no trūcīgām ģimenēm” īstenošanas laikā iegūto personas datu apstrādi veiks tikai nometnes norises nodrošināšanai. Iegūtie personas dati tiks nodoti nometnes īstenotājam nometnes dokumentācijas sagatavošanai.

Nosūtot pieteikumu, bērna dalībai nometnē vecāks (bērna likumiskais pārstāvis) piekrīt personas datu apstrādei

Darām Jums zināmu, ka, lai spētu nodrošināt efektīvu pasākuma “Nometne bērniem no trūcīgām ģimenēm” īstenošanu, Tukuma novada Dome patur tiesības publicēt fotogrāfijas no pasākuma interneta vietnē www.tukums.lv .