Aktualitātes

Tukuma novada pašvaldības izsludinātajā grantu konkursā “Radi Tukumam” šī pusgada laikā tika iesniegts viens projekta iesniegums.
Konkursa komisija izvērtēja SIA “Kaucminde” iesniegto projekta “Ātrās tīrīšanas punkts” iesniegumu, apmeklēja projekta ieviešanas vietu, lai uzklausīja uzņēmējas Zanes Purkalnes – Kjahjares stāstījumu par iecerēto un pieņēma lēmumu to atbalstīt.


“Ātras tīrīšanas punkts” piedāvās pašapkalpošanās variantā izmantot profesionālās veļas mazgāšanas mašīnas (t.sk. profesionālos veļas mazgāšanas līdzekļus) un veļas žāvētāja iespējas. Projekts tiks realizēts SIA “Kaucminde” veikala telpās, izveidojot mājīgu stūrīti.
Šāds punkts būs ērts gan aizņemtiem cilvēkiem, kuriem pašiem nav laika veikt veļas mazgāšanu, gan sociāli mazāk nodrošinātiem klientiem - pensionāriem, maznodrošinātām ģimenēm, invalīdiem, kuriem tiktu piemērota atlaižu sistēma, gan skaistumkopšanas saloniem, kafejnīcām un restorāniem.
Konkursa kopējais grantu fonds ir 9000,00 euro. Viena projekta īstenošanai var saņemt grantu ne vairāk kā 3000,00 euro apmērā. Līdz ar to šobrīd grantu fonds, kas ir pieejams līdz šī gada beigām, ir 6000,00 euro.
Aicinām iepazīties šeit
Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar pašvaldības izpilddirektora padomnieci ekonomikas un attīstības jautājumos Zani Siliņu pa tālruni 63107284, mob. 29807500, e-pastu: zane.silina@tukums.lv vai personīgi Tukuma novada Domē, Talsu ielā 4, Tukumā.