Pašvaldība
Garāžas izpārdošana Durbē 29. augustā

Sestdien, 29. augustā no plkst. 10.00 līdz plkst. 13.00 Durbē notiks garāžas izpārdošana, kurā piedalīties aicināts ikviens Durbes iedzīvotājs.

Katram mājās noteikti atrodamas lietas, pēc kurām nav vajadzības, taču arī izmest tās ir žēl. Kāds cits, turpretī, labprāt vēlētos šādu lietu iegādāties. Izpārdošana tiek organizēta, lai palīdzētu satikties šādu mantu pircējiem un pārdevējiem.

Garāžu izpārdošanas tradīcija nāk no ASV, un tā ir populāra arī citās angliski runājošās zemēs un pamazām iesakņojas arī Latvijā. Garāžas izpārdošana ir izpārdošana dzīves vietā, iznesot pie mājas no “garāžas” (šķūnīša, bēniņiem utml.) par nevajadzīgām kļuvušās personiskās mantas. Tās var būt gan vecas šujmašīnas, vēsturiski gludekļi, vēl derīgas riepas, sienas pulksteņi, grāmatas, trauki un citi saimniecības priekšmeti. Cenas nosaka pircējs un pārdevējs vienojoties.

Garāžas tirdzniecība ir iespēja vieniem atbrīvoties no nevajadzīgām lietām, otriem – iespēja par izdevīgu cenu iegādāties saimniecībā noderīgas lietas. Šoreiz pārdevēju lomā aicināti Durbes iedzīvotāji, bet visi pārējie tukumnieki, un ne tikai, laipni aicināti iepirkties!

Durbe, 29. augusts, no 10.00 līdz 13.00. Laipni lūdzam!

Informācija par izpārdošanu un Durbes iedzīvotāju, kuri vēlas piedalīties izpārdošanā, pieteikšanās pa tālruni - 22008445 (Oļģerts Tipāns).