Pašvaldība
1.aprīlī sākas pieteikšanās Tukuma novada kultūras projektu konkursam

kulturas projektu konkursa foto 2
Tukuma novada Dome aicina pieteikties 2021.gada Tukuma novada kultūras projektu konkursa 1. kārtai. Pieteikšanās konkursam sākas 1. aprīlī un noslēdzas 25.aprīlī.
Konkursa uzdevums ir finansiāli atbalstīt kultūras daudzveidīgu un kvalitatīvu piedāvājumu Tukuma novadā un veicināt sabiedrības līdzdalību Tukuma novada kultūras attīstībā.


Kā šī konkursa galvenā prioritāte tiek noteikta novada kultūras mantojuma sistematizēšana, saglabāšana un popularizēšana.
Konkursa mērķi ir sekmēt jaunu, inovatīvu un augstas kvalitātes kultūras produktu radīšanu, kas veicina Tukuma novada atpazīstamību, atbalstīt jaunrades procesu attīstību, veicināt kultūras mantojuma un tradicionālās kultūras saglabāšanu, veicināt mūsdienīgas, intelektuālas kultūrvides veidošanu Tukuma novadā, veicināt kultūras apmaiņu ar citiem Latvijas novadiem un ārvalstīm, akcentējot Tukuma novada kultūrvides savdabību un īpašās kvalitātes, kā arī sekmēt kultūras vērtību popularizēšanu un pieejamību plašākai sabiedrībai.
Piedalīties konkursā un pretendēt uz finansējuma saņemšanu var juridiska persona, juridisku personu apvienība, kā arī fiziska persona, kura sasniegusi 18 gadu vecumu. Konkursā var piedalīties tikai tās Uzņēmumu reģistrā reģistrētās juridiskās personas, kas nav pašvaldību un valsts iestādes, pašvaldību un valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību, tai skaitā publiskas atvasinātas personas.
Piešķirtā līdzfinansējuma maksimālais apjoms vienam projektam ir 3000 eiro. Projekta iesniedzējam ir jānodrošina līdzfinansējums ne mazāk kā 20% apmērā no kopējām projekta izmaksām.
Par projektu konkursu un pieteikumu sagatavošanu iespējams konsultēties, sazinoties ar Kultūras, sporta un tūrisma pārvaldes speciālisti Gundegu Rugāju, tel. 20038900 , e-pasts: gundega.rugaja@tukums.lv.
Pieteikumi Konkursam vienā eksemplārā uz papīra drukātā formātā, personīgi iesniedzami Tukuma novada Pašvaldības administrācijā, klientu apkalpošanas centrā, kas atrodas Talsu ielā 4, Tukumā, 1. stāvā (vai ievietojot to pastkastē, kas atrodas pie klientu apkalpošanas centra durvīm) vai nosūtot ar drošu elektronisko parakstu parakstītus dokumentus uz elektroniskā pasta adresi: pasts@tukums.lv.


Nolikums

Veidlapas


Sagatavoja:
Dace Liepiņa-Zusāne
Kultūras, sporta un tūrisma pārvaldes vadītāja vietniece kultūras un sporta jautājumos
E-pasts: dace.liepina-zusane@tukums.lv